Μάρτενς: Πιο συμπαγείς, πιο συγκεντρωμένοι…

Για την αναπάντεχη ισοπαλία με τον Απόλλωνα, αλλά και την επιστροφή στις νίκες απέναντι στην Καλλονή μίλησε ο Μάρτενς, με τον Βέλγο μέσο του ΠΑΟΚ να τονίζει ότι οι ασπρόμαυροι πρέπει να παρουσιαστούν πιο συγκεντρωμένοι και πιο συμπαγείς, σε σχέση με την αναμέτρηση της Ριζούπολης, που στοίχισε στον Δικέφαλο.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρτενς στη Nova:
"Πρώτα πρέπει ν’ αναλύσουμε όλα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Απόλλωνα καθώς ένα είναι βέβαιο, δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με όλα αυτά. Ο προπονητής δε θα είναι ικανοποιημένος. Εχοντας την μπάλα στα πόδια μας τα πήγαμε καλά, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά οργανωτικά πρέπει να τα πάμε πολύ καλύτερα.

Οπως, στους προηγούμενους αγώνες όπου δεν επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να μας κάνουν πολλές ευκαιρίες. Ετσι πρέπει να παίξουμε, πιο συμπαγείς, πιο συγκεντρωμένοι και μετά μέσα από το παιχνίδι θα μας έρθει.

Εχουμε (απο)δείξει πως ξέρουμε και μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και με το καλό ν’ αξιοποιήσουμε περισσότερες ευκαιρίες από αυτές".

– Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση με την Καλλονή στην Τούμπα. Πού εστιάζετε την προσοχή σας;
"Είναι ξεκάθαρο πως πηγαίνουμε για τους τρεις βαθμούς με αυτοπεποίθηση εξαιτίας του γεγονότος πως αγωνιζόμαστε
στην έδρα μας. Αλλά επίσης γνωρίζουμε πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτων λοιπών συνθηκών.

Οπως αποδείχτηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα, αν δεν είσαι μπορείς να χάσεις τα πάντα. Κι αυτό μπορεί να συμβεί και στην έδρα μας. Συνέβη την προηγούμενη Κυριακή. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, πήραμε κόκκινη κάρτα, ήρθαμε σε δύσκολη θέση και φυσιολογικά θα χάναμε τον αγώνα. Αν δεν ήταν η καταπληκτική δουλειά που έκαναν όλοι οι συμπαίκτες μου θα μπορούσε να είχε διαφορετική κατάληξη.

Μια και μόνον στιγμή μπορεί να σταθεί ικανή ν’ αλλάξει ολόκληρο τον αγώνα κι αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε αναμέτρηση. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο τότε μπορείς να δημιουργήσεις στον εαυτό σου δυσκολίες κι αυτό είναι που πρέπει ν’ αποφύγουμε.

Πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας, να κάνουμε αυτό που έχουμε πει, να παίξουμε ποδόσφαιρο ως σύνολο κόντρα σε κάθε ομάδα και φυσιολογικά θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Αλλά πρέπει να το έχουμε καλά στο μυαλό μας αυτό".

Σχετικά άρθρα