Σαρρής: Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο, μας ενδιαφέρει η νίκη

Την άποψη ότι οι παίκτες του Εργοτέλη μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος τους, εξέφρασε ο Γιώργος Σαρρής, εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:
Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ: “Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Ειλικρινά το λέω σε κάθε παιχνίδι με οποιαδήποτε ομάδα μπαίνουμε μέσα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν κοιτάμε ούτε πως παίζει ο αντίπαλος ούτε τίποτα. Κοιτάμε μόνο την ομάδα μας και πως θα μπούμε μέσα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.
Για το αν θεωρεί πως είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών αφού χρειάζονται ακόμη τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή: “Και με τον Άρη ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών αλλά δεν κλειστήκαμε σε κανένα σημείο. Παίξαμε πολύ έξυπνα και κάναμε πολλές φάσεις”.
Για το τι πρέπει να κάνει ο Εργοτέλης κόντρα στον ΠΑΣ: “Θα μας αναλύσει ο προπονητής την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά όπως είπα και πριν πρώτα κοιτάμε τα δικά μας στοιχεία και μετά των αντιπάλων”.

Σχετικά άρθρα