Αρης: Ξεκίνησε το ταξίδι με το… πούλμαν για τον Πειραιά

Με πρωινή προπόνηση στο Ν. Ρύσιο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Κατόπιν, η αποστολή ξεκίνησε με… πούλμαν για το μακρύ ταξίδι για τον Πειραιά, όπου θα διανυκτερεύσει, ενώ αμέσως μετά τον αγώνα θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη.Στην αποστολή μετέχουν οι: Διούδης, Γουναρίδης, Αγγελούδης, Βλάχος, Βανγκέλι, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Ηρακλής, Καμινιώτης, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Μανιάς, Μπακασέτας, Μπουγαΐδης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας και Ψυχογιός.

Στην Θεσσαλονίκη έμειναν οι τιμωρημένοι Τάτος, Κύργιας, ο Αγκάνθο και οι τραυματίες, Πουλίδο, Τσουμάνης.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα ο Γιώργος Φοιρός, μαζί με Κάκογλου και Μπουγιουκλή, που θα κοουτσάρουν την ομάδα προσανατολίζονται να τοποθετήσουν τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Μπουγαϊδη, Γιαννίτση στο κέντρο της άμυνας και τους Βανγκέλι (αριστερά), Καραγκούνη (δεξιά), στα άκρα αυτής.

Ο Ηρακλής με τον Τριανταφυλλάκο, θα βρίσκονται στις θέσεις των ανασταλτικών μέσων, ο Μπακασέτας  με τον Μανιά στις πτέρυγες, ο Σουνάς ελεύθερος και ο Αγγελούδης στην κορυφή. 

Σχετικά άρθρα