Τσίμπησε βαθμό στο Αγρίνιο η Βέροια

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Παναιτωλικός και Βέροια στο Αγρίνιο για την 32η αγωνιστική της Super League
Ενα ακόμα βήμα παραμονής έκανε η Βέροια, που κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ντόστανιτς κράτησε στη μηδέν τον Παναιτωλικό και τελικά πανηγύρισε στο τέλος το βαθμό της λευκής ισοπαλίας. Με τον πολύτιμο βαθμό η Βέροια βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας ένα βαθμό περισσότερο από τον Πλατανιά, που παρέμεινε στη ζώνη των μπαράζ και θα αντιμετωπίσει τη Ξάνθη στα Πηγάδια. 

Το ματς ήταν κακό με ελάχιστες καλές φάσεις στις δύο εστίες, αφού η Βέροια δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να έχουν την επιθετικότητα, που συνήθως βγάζουν στην έδρα τους. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και είχαν δύο καλές στιγμές, ενώ στο 25′ δημιούργησαν και έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα.

Η κεφαλιά του Βεργώνη ωστόσο μετά το κόρνερ του Μπεν πέρασε άουτ. Στο β’ μισό του α’ μέρους ο Παναιτωλικός φάνηκε να ξυπνάει και απείλησε στο 35′ με σέντρα σουτ του Καμαρά, που αποσόβησε ο Καντιμοίρης. Ενα άστοχο σουτ του Μπόγιβοτς στο 41′ ήταν η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου.

Στο ίδιο χαμηλό τέμπο εξελίχθηκε και το β’ μέρος με τη Βέροια να ξεκινάει καλύτερα. Ο Μπεν ήταν πηγή κινδύνων, ωστόσο δεν κατάφερε αυτή τη φορά να χριστεί σκόρερ. Με τις αλλαγές του Χάβου, που τις πραγματοποίησε όλες μέχρι το 67′, ο Παναιτωλικός βελτιώθηκε στη συνέχεια, αλλά ούτε αυτός ήταν αποτελεσματικός.

Με εξαίρεση δύο επικίνδυνες σέντρες στην περιοχή του Καντιμοίρη και ένα άστοχο μακρινό σουτ του Μαρτίνες, δεν δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να απειληθεί με αξιώσεις η εστία της Βέροιας και μοιραία το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στις καθυστερήσεις όταν ο Καμαρά από εξαιρετικά ευνοϊκή θέση πλάσαρε μόλις άουτ.

Σχετικά άρθρα