0-0: Χέρι – χέρι Ατρόμητος και Παναθηναϊκός

Από το Περιστέρι φέτος δεν περνάει κανείς. Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο Ατρόμητος ενόψει των πλέι οφ, διατηρώντας το εντός έδρας αήττητο μετά και το παιχνίδι με τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό (0-0), τον οποίο υποχρέωσε στην πρώτη απώλεια μετά από 5 διαδοχικές νίκες. Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες, έσωσε τον βαθμό στο τέλος ο Καπίνο.Σε παιχνίδι τακτικής από τους δύο πάγκους εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή έναντι του Ατρομήτου, αλλά δύσκολα έβγαζε φάσεις. Και όταν το έκανε, ο Τσέναμο ήταν εκεί.  Από την άλλη, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δυσκολευόταν στην ανάπτυξηυ του παιχνιδιού, καθώς οι πράσινοι είχαν κλείσει όλους τους διαδρόμους πρόσβασης στα καρέ του Καπίνο.

Μάλιστα, η καλύτερη φάση του πρώτου 45λέπτου δημιουργήθηκε από στημένη φάση. Συγκεκριμένα στο 33′ ο Γκαρσία εκτέλεσε κόρνερ και ο Ταυλαρίδης αμαρκάριστος από το ύψος της μικρής περιοχής απέτυχε να πιάσει την κεφαλιά. Ο Παναθηναϊκός "απάντησε" με μια άστοχη κεφαλιά του Σίλντενφελτ και ένα σουτ του Μέντεζ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια θυσιάζοντας το θέαμα για χάρη της τακτικής.

Με τα πρώτα τους βιολιά, Μπεργκ και Παπαδόπουλο "μπλοκαρισμένα" από τους Ταυλαρίδη και Κουτρουμπή, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν με μακρινά σουτ στην επανάληψη.  Ωστόσο, μόλις μία τελική από τις 8 (5 ο Ατρόμητος, 3 ο ΠΑΟ) είχε στόχο την εστία.

Με την είσοδο των Αμπέντ – Καρέλη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν το πρέσινγκ, αλλά ο Ατρόμητος είχε τον τρόπο να βγάζει τη μπάλα από την άμυνα. Μάλιστα, είχε δύο καλές φάσεις με τους Ούμπιντες – Νάστο, αλλά τη μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι εκείνο το σημείο την έχασε ο Παναθηναϊκός, όταν στο 78′ "κεραυνός" του Καρέλη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσέναμο.

Ο Ατρόμητος "απάντησε" και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος να "κλέψει" τη νίκη. Στο 89′ ο Ούμπιντες σέντραρε και ο Ναπολεόνι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δοκάρι και άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Καπίνο (με τα πόδια σε τετ α τετ) στέρησε τη νίκη από τον Ατρόμητο και τον τίτλο του MVP από τον Φάμπιο, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι στο 90′.

Ατρόμητος: Τσέναμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Παπαδόπουλος (66′ Ναπολεόνι), Δημούτσος, Ούμπιδες, Πίτου Γκαρσία (89′ Φάμπιο), Καραμάνος, Μπρίτο (79′ Μπάλλας)

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Κλωναρίδης (55′ Αμπέντ), Μπεργκ, Ζέκα, Ατζαγκούν (67′ Καρέλης), Νάνο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς (90′ Λαγός).

Σχετικά άρθρα