Καπίνο: Ισορροπημένο ματς, δίκαιο το αποτέλεσμα

Δίκαιο έκρινε το 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ο Στέφανο Καπίνο, που παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους του Παναθηναϊκού
Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έδειξαν πως ήθελαν τη νίκη και η ισοπαλία είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε, είμαστε και οι δύο ισοδύναμες ομάδες».

Για τον Ατρόμητο: «Είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες. Εμείς μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη, όχι για κάποιο άλλο αποτέλεσμα. Όμως, ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλά διαβασμένος, όπως ήμασταν κι εμείς. Έχει έμπειρους παίκτες ο Ατρόμητος, αυτό είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω ότι είναι το μεγάλο προσόν αυτής της ομάδας».

Για την εξέλιξη του Ατρομήτου: «Δείχνει χρόνο με τον χρόνο ότι γίνεται μία από τις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν έχει ηττηθεί φέτος στην έδρα του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχει παίκτες έμπειρους, που ξέρουν πως να διαχειριστούν το ματς, αν δεχθούν γκολ. Είναι μια ομάδα, που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο».

Για τον Τσέναμο: «Κάνει ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα και του αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν ξεκίνησε βασικός, έκανε δουλειά και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που πήρε. Συμφωνώ ότι είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος. Βέβαια, είναι και ο Μιχάλης (Σηφάκης) από πίσω, που είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, αλλά ο Λουίτζι δείχνει ότι μπορεί να συνεχίσει, ότι αντέχει και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού, το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο: «Είναι όνειρα που θέλουμε να τα πραγματοποιήσουμε από την αρχή της σεζόν, όλοι στην ομάδα το ξέρουμε αυτό. Το ότι βρισκόμαστε στα πλέι οφ είναι σημαντικό και ελπίζουμε να βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρουμε και το Κύπελλο».

Σχετικά άρθρα