Με ροτέισον για… το βαθμό ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Καλλονή

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αναμένεται να παρατάξει με πολλές αλλαγές τον ΠΑΟΚ με την Καλλονή έχοντας το μυαλό του περισσότερο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τη νίκη για να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός θέλει ο Δικέφαλος ώστε να πάρει ακόμα ένα βαθμό ενόψει πλέι οφ
Στα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό παίζεται η μισή χρονιά για τον ΠΑΟΚ και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος θα κάνει πολλές αλλαγές στο ματς κόντρα στην Καλλονή, καθώς θέλει να ξεκουράσει τους "βασικούς" για τον αγώνα του "Γ. Καραϊσκάκης".

Έτσι, λοιπόν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με διάταξη 4-3-3. Ο Γλύκος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τον Γιακουμή να έχεις κάποιες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός.

Στην άμυνα (από αριστερά προς τα δεξιά) θα αγωνιστούν οι Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Βίτορ και Κίτσιου.

Η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Μαντούρο, Νίνη, Μάρτενς, ενώ στην επίθεση αναμένεται να αγωνιστούν οι Σαλπιγγίδης (δεξιά), Γεωργιάδης ή Ολίσε (αριστερά) και Χούσεν στην κορυφή.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός ενόψει πλέι οφ. Σε περίπτωση νίκης κόντρα στην Καλλονή ο Δικέφαλος θα πάρει έναν επιπλέον βαθμό και θα έχει δύο έναντι ενός των δύο ομάδων, που προαναφέραμε, και κανενός του Αστέρα.

Σχετικά άρθρα