Σίλντενφελντ: Πρωτιά στα πλέι οφ και κύπελλο

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ σημείωσε ότι το σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν ηττήθηκε από τον Ατρόμητο και αναγνώρισε ότι το αποτέλεσμα μπορούσε να κριθεί υπέρ της μίας ή της άλλης ομάδας.
Πάντως, ο Κροάτης έδειξε ότι το μυαλό του είναι στο δεύτερο ημιτελικό με τον ΟΦΗ, αφού λόγω των καρτών που δέχτηκε η κανονική διάρκεια της Superleague τελείωσε για αυτόν.

Για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο: "Παίξαμε ανοιχτά στο πρώτο ημίχρονο, κόντρα σε μία καλή και δυνατή ομάδα, κάναμε κάποιες ευκαιρίες, όμως δε μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Στο δεύτερο πήραν αυτοί τον έλεγχο, δεν παίξαμε όπως μπορούμε, είχαμε μία μεγάλη φάση αλλά στο τέλος κινδυνέψαμε. Το σημαντικό όμως είναι ότι φύγαμε αήττητοι".

Για τη συνέχεια: "Στα πλέι οφ τα παιχνίδια θα είναι πιο σημαντικά. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση, αρκεί να παίξουμε καλύτερα. Η ευχή μου είναι να τελειώσουμε πρώτοι στα πλέι οφ, αν και δεν θα είναι εύκολα γιατί θα έχουμε δύσκολους αντιπάλους".

Για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ: "Στο Κύπελλο δεν παίξαμε καλά, είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα και θα είναι πιο δύσκολο το έργο μας αλλά θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει για να πάμε στον τελικό".

Σχετικά άρθρα