Νικολάκης: Δεν έχει τελειώσει τίποτα

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Γιάννης Νικολάκης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού και την πρόκριση στον τελικό του final four Κυπέλλου.«Όλοι γνωρίζουμε ότι οι αναμετρήσεις Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού είναι αγχωτικές, γεμάτες στρες αφού είναι δυο ομάδες με μεγάλη ιστορία. Τα κλειδιά για την νίκη της ομάδας ήταν δύο. Το πρώτο ήταν η θέληση που έδειξαν τα κορίτσια. Το δεύτερο ήταν η πίεση στο σερβίς. Καταφέραμε να οδηγήσουμε σε λάθη την υποδοχή του Παναθηναϊκού που έτσι κι αλλιώς έχει σκαμπανεβάσματα κι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι», είπε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων και συμπλήρωσε: «Ξέραμε ότι ο αντίπαλος μας έχει δίψα και γι’ αυτό μπήκαμε προσεκτικά, ενώ είναι γνωστό τι σημαίνουν αυτά τα ματς, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, σε οποιοδήποτε επίπεδο. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου που μπήκε σε έναν ακόμα τελικό. Δεν έχει τελειώσει κάτι. Παραμένουμε σεμνοί».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου χαρακτήρισε την εμφάνιση της ομάδας της ως μία από τις καλύτερες της χρονιάς και συμπλήρωσε: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες στο παιχνίδι αφού ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, όμως κρατήσαμε την τακτική μας και φτάσαμε στην νίκη. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα καθώς έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι αύριο αλλά αν παίξουμε όπως σήμερα δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θέλουμε να φέρουμε ένα ακόμα Κύπελλο στο λιμάνι και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στον τελικό. Γνωρίζαμε ότι το ενδεχόμενο της ήττας θα μας έβγαζε εκτός στόχου και γι αυτό παίξαμε πολύ προσεκτικά»

Η Ράντι Τένεβα από την πλευρά της τόνισε: « Από τη στιγμή που φτάσαμε στην Πύλο είχαμε στο μυαλό μας να πάρουμε και το 4ο. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος και κάναμε ένα σημαντικό βήμα. Έχουμε αποδείξει σε όλη την διάρκεια της χρονιάς πως είμαστε η καλύτερη ομάδα και έχουμε κερδίσει έως τώρα τρεις τελικούς στο Κύπελλο. Πλέον θα παίξουμε σ’ έναν μεγάλο τελικό και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε την κούπα».

Τέλος η Κάταλιν Κις που έκανε… μπλακ τζάκ με 21 πόντους και θέλει να κατακτήσει το πρώτο Κύπελλο στην Ελληνική της καριέρα σημείωσε: «Όλα πήγαν όπως τα θέλαμε. Πήραμε αυτό που θέλαμε, τη νίκη και την πρόκριση αλλά δεν πετύχαμε το στόχο μας. Ο στόχος είναι να πάρουμε το Κύπελλο. Κάθε τελικός είναι δύσκολος αλλά εάν παίξουμε όπως πρέπει θα κερδίσουμε».

Σχετικά άρθρα