Δημούτσος: Φέτος θα έχουμε τα πιο αμφίρροπα πλέι οφ

Ο Ελίνι Δημούτσος χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι φέτος θα διεξαχθούν τα πιο αμφίρροπα πλέι οφ.
Ο μέσος των Περιστεριωτών μίλησε στην NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τα πλέι οφ, τονίζοντας πως θα είναι αμφίρροπα, ενώ επισήμανε πως ο Ατρόμητος θα διεκδικήσει την πρώτη θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημούτσου:

Για το χθεσινό ματς του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό: "Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, όποιος θα έβαζε το γκολ, θα κέρδιζε. Και οι δύο κυνηγήσαμε το γκολ, όμως θεωρώ δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ο Παναθηναϊκός, στο δεύτερο άνοιξε το παιχνίδι και είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε, τότε θα είχαμε κερδίσει το ματς".

Για τη διαδικασία των πλέι οφ: "Τη φετινή χρονιά θα έχουμε τα πιο αμφίρροπα πλέι οφ. Και οι τέσσερις ομάδες είναι πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο και για αυτό πιστεύω ότι θα έχουμε τα καλύτερα πλέι οφ. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε στηριχθεί σε έναν “κορμό” έξι-επτά ποδοσφαιριστών, οι οποίοι βοηθούν και τους υπόλοιπους να αποδίδουν το καλύτερο. Έχουμε καλό ρόστερ και με σωστή διαχείριση θα καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ανάλογο πρόσωπο με την περσινή σεζόν".

Για την εικόνα του "τριφυλλιού": "Το τελευταίο διάστημα – μαζί με εμάς – ο Παναθηναϊκός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Η φανέλα και η δουλειά που γίνεται στην ομάδα τον κάνει φαβορί μαζί εμάς για την πρώτη θέση στα πλέι οφ".

Για το αν στο Περιστέρι πιστεύουν στη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League: "Όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο, όμως εμείς έχουμε δείξει σε πολύ σημαντικά ματς πως μπορούμε να χτυπήσουμε το οποιοδήποτε παιχνίδι και για αυτό δεν βρίσκω το λόγο να μην πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Το πιο σημαντικό είναι ότι παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής και μπορούμε να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του οποιοδήποτε αγώνα".

Για τους προσωπικούς του στόχους και την Εθνική Ελλάδας: "Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει φιλοδοξίες και εγώ θέλω να συνεχίσω να παίζω σε κορυφαίο επίπεδο και η συμμετοχή στην Εθνική Ελλάδας είναι ό,τι καλύτερο για τον καθένα".

Σχετικά άρθρα