Δέλλας: Υπάρχουν κι αυτές οι μέρες που η μπάλα δε σε θέλει

O Τραϊανός Δέλλας άπλωσε πέπλο προστασίας στους παίκτες της ΑΕΚ τονίζοντας στη συνέντευξη Τύπου πως "η μπάλα δεν ήθελε να μπει μέσα", σημειώνοντας πως η ομάδα συνεχίζει τον αγώνα της και χρειάζεται τρεις νίκες στα επόμενα τρια ματς προκειμένου να καθαρίσει την άνοδο και μαθηματικά. Αναλυτικά ο Δέλλας είπε στη συνέντευξη Τύπου:
«Χάσαμε δύο βαθμούς στην έδρα μας, αν και πιστεύω η εικόνα του παιχνιδιού και οι φάσεις που κάναμε δεν αντικατροπτίζουν το αποτέλεσμα. Υπάρχουν κι αυτές οι μέρες που η μπάλα δε σε θέλει, τις φάσεις δεν τις κάνεις γκολ και μοιραία έρχεται ένα αποτέλεσμα που δεν το έχεις υπολογίσει.

Για μας δεν αλλάζει κάτι: στα επόμενα 3 ματς θα πρέπει να έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο στην κατηγορία, που είναι ο αρχικός στόχος. Τα παιδιά προσπάθησαν… Κάποιες φορές ορθόδοξα, κάποιες ανορθόδοξα. Όλα μέσα από τη δουλειά βελτιώνονται, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στα επόμενα τρία ματς θα έχει κλειδώσει η άνοδος».

Χρειάζεται να μπει παίκτης που το πρωί είχε πυρετό για να κερδίσει η ΑΕΚ αυτό το παιχνίδι;
«Το τι κάνουμε εμείς με τους παίκτες και πως τους διαχειριζόμαστε αφορά εμάς. Είναι εσωτερικό θέμα. Το αν ήταν άρρωστος ο Πλατέλλας και δεν μπορούσε να ξεκινήσει, έχει να κάνει με εμάς και σε συζήτηση με το ιατρικό τιμ και τον παίκτη».

Είναι δυνατόν να φτάσαμε τέλη Μάρτη και ακόμα να μετράμε πόσες νίκες χρειάζεται η ομάδα για να πάρει την άνοδο και μαθηματικά;
«Αυτό είναι το σημαντικό για μένα, αυτή τη στιγμή».

Σχετικά άρθρα