ΑΕΚ: Νέα σύσκεψη για τα μεταγραφικά

Επί τάπητος για μία ακόμα φορά τα μεταγραφικά ζητήματα θα θέσουν οι διοικούντες την ΑΕΚ
Ο στόχος της ανόδου έχει σχεδόν επιτευχθεί και απομένει η τυπική… επικύρωση με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική, ωστόσο οι εμφανίσεις της ΑΕΚ δεν ικανοποιούν τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι ιθύνοντες της Ενωσης θέλουν να δημιουργήσουν ένα σύνολο, που θα είναι ικανό την επόμενη σεζόν στη Football league να οδηγήσει το σύλλογο στη δεύτερη σερί άνοδο και φυσικά στην επιστροφή στη Super League.

Γι’ αύτο άλλωστε έχουν επιτευχθεί μέχρι τώρα συμφωνίες με δέκα παίκτες (Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αραβίδης, Ντούνης, Ζόριτς, Κολοβέτσιο, Μάνταλο, Φαγέ, Σαρρή και Σβάρνας).

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ όμως "χτενίζουν" την αγορά για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα. Πολλά είναι τα ονόματα, που ακούγονται και τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει νέα σύσκεψη κορυφής γι’ αυτό ζήτημα ώστε να αποφασιστούν όλες οι κινήσεις που θα γίνουν.

Πιο συγκεκριμένα γίνεται λόγος για την απόκτηση δύο επιπλέον επιθετικών, καθώς επίσης δύο ή και τριών παικτών στη μεσαία γραμμή και τα φτερά της επίθεσης. Στα της άμυνας, πρόκειται να γίνει κίνηση για δύο δεξιούς μπακ κι έναν αριστερό, με τους Μπακάκη, Γκάλο και Κοντοέ να απασχολούν τη δεδομένη στιγμή.

Σχετικά άρθρα