Πλατανιάς: Προβλήματα ενόψει Παναιτωλικού

Τρεις παίκτες πέραν των εδώ και καιρό τραυματιών δε συμμετείχαν στην προπόνηση της Τετάρτης. Την Παρασκευή θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Με τα γνωστά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλκό. Αγκιλέρα, Ζαραδούκας, Ζουμπουλάκης, Νασλίδης και Τετέ ακολούθησαν θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Αναλυτικά αυτή αναφέρει:

"Την Παρασκευή 4 Απριλίου ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον κρίσιμο αγώνα με τον Παναιτωλικό, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, στις 19.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το κατάστημα «Σταύρος Σπορ» επί της οδού Κυδωνίας.

Εισιτήρια θα πωλούνται και την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, από το εκδοτήριο της θύρας 3 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Σημειώνεται ότι η είσοδος των παιδιών έως 18 ετών θα είναι δωρεάν στη θύρα 3.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τα παιδιά έως 18 ετών θα γίνεται από το ενημερωτικό κιόσκι που υπάρχει ανάμεσα στις εισόδους των θυρών 1 και 3.

Τιμές

Θύρες 1 & 2: 10 ευρώ.

Θύρα 3: 5 ευρώ".

Σχετικά άρθρα