Αρχική / Ειδικοί / Ψυχολόγοι / Μαρία Σαμιώτη
Μαρία Σαμιώτη thumbnail

Μαρία Σαμιώτη

Εργάζεται ιδιωτικά ως Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια παρέχοντας ψυχοθεραπευτική και συμβουλευτική βοήθεια σε άτομα, ζευγάρια, ομάδες και οικογένειες.

Διεξάγει σεμινάρια για τη Συστημική Προσέγγιση, τις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής και την Εικόνα Σώματος σε συνεργασία με ιδιωτικούς φορείς. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εταιρίες, οργανισμούς και οικογενειακές επιχειρήσεις με τη μορφή βιωματικών εργαστηρίων, με τη θεωρητική στήριξη του Systemic Appreciative Approach.

Παρέχει συμβουλευτική βοήθεια σε νεαρούς αθλητές/πρωταθλητές και τις οικογένειές τους και προπονεί ψυχολογικά ενηλίκους αθλητές, προπονητές και ομάδες. Η Μαρία Σαμιώτη είναι πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης με την ομάδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Ως φυσική εξέλιξη έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ειδικευτεί στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Οικογενειακής Θεραπείας Αθηνών.

Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Καταξιωτική Προσέγγιση σε Οργανισμούς (Systemic Appreciative Approach με τη μέθοδο Appreciative Inquiry) στο Κέντρο Συστημικής Θεραπείας σε συνεργασία με το KCC Foundation στο Λονδίνο. Εξειδικεύτηκε στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία (Master Practitioner από το ΚΕΑΔΔ σε συνεργασία & πλήρη εποπτεία με το NCFED της Μ. Βρετανίας).

Είναι μέλος του European Family Therapy Association (EFTA) και του International Association of Eating Disorders for Professionals (Iaedp). Διατηρεί το προσωπικό της γραφείο στη Ν. Ερυθραία.

Μαρία Σαμιώτη
Ψυχοθεραπεύρια
Λεωφ.Κηφισίας 372 & Ιωνίας 15.
14671 Ν. Ερυθραία
2114086706
6974117505
msamioti@werelate.gr
www.werelate.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X