Α. Μάντζαρης: «Έχουμε την τύχη στα χέρια μας»!

«Το καλό είναι ότι έχουμε την τύχη στα χέρια μας, σε αντίθεση με τον Ίκαρο και τον Ηλυσιακό», επισήμανε ο Αντώνης Μάντζαρης για την προσπάθεια του Πανελευσινιακού να παραμείνει στην Α1.

«Ήταν ιδανικά τα αποτελέσματα για μας την περασμένη αγωνιστική», σχολίασε ο 28χρόνος γκαρντ των «σταχυοφόρων» για την εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί των Τρικάλων και τις ήττες του Ικάρου από τον Άρη στην Χαλκίδα και του Ηλυσιακού από τον Κολοσσό στην Ρόδο. «Απομένουν δύο παιχνίδια και χρειαζόμαστε μία νίκη για να σωθούμε και μαθηματικά», τόνισε ο Μάντζαρης.

Η συνέντευξη του 28χρόνου γκαρντ του Πανελευσινιακού στην ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (psak.gr):

–         Αντώνη, η διαφορά στο σκορ του αγώνα με τα Τρίκαλα, δείχνει τη θέληση που είχατε για τη νίκη;

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για μας. Αντίθετα, τα Τρίκαλα δεν είχαν να χάσουν κάτι. Το σκορ τα λέει όλα. Έπρεπε να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και αυτό φάνηκε στο γήπεδο».

–         Θεωρείς ότι ο Πανελευσινιακός θα είναι και τη νέα σεζόν στην Α1; Τι πιθανότητες δίνεις;

«Το καλό είναι ότι έχουμε την τύχη στα χέρια μας, σε αντίθεση με τον Ίκαρο και τον Ηλυσιακό. Ήταν ιδανικά τα αποτελέσματα για μας την περασμένη αγωνιστική. Απομένουν δύο παιχνίδια και χρειαζόμαστε μία νίκη για να σωθούμε και μαθηματικά».

–         Ξεκινήσατε καλά στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια, χάσατε αρκετά ματς στον πόντο. Μετά τι προέκυψε και κάνατε μία μεγάλη «κοιλιά»;

«Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε καλά αλλά χάσαμε κάποια παιχνίδια στον πόντο. Αυτό νομίζω μας επηρέασε. Επίσης, είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και δεν μπορέσαμε να ηρεμήσουμε όλη τη χρονιά. Με την προσθήκη όμως δύο παιδιών άλλαξε το κλίμα και αυτό φάνηκε, ενώ θα μας βοηθήσουν και στα επόμενα παιχνίδια».

–         Τι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε το διπλό στη Δράμα;

«Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΚΑΟΔ παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Κυρίως οι Αμερικανοί είναι εξαιρετικοί. Είναι μία δουλεμένη ομάδα. Νομίζω όμως, ότι υπερτερούμε σε ποσότητα στο ρόστερ. Αν παίξουμε 100% σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, έχουμε τύχη να πάρουμε το διπλό».

Σχετικά άρθρα