Προς παραμονή ο Πετράκης

Σε πρώτο πλάνο τίθεται το θέμα προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης Πετράκης έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι τις 30 Απριλίου, όπως τόνισε και ο Γιώργος Χριστοβασίλης στις κυριακάτικες δηλώσεις του και η υπόθεση παραμονή του Ρεθυμνιώτη προπονητή στον πάγκο της ομάδας, σιγά, σιγά αρχίζει να υπάρχει στην ατζέντα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες θα περιμένουν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, προκειμένου από το Πάσχα και μετά να θέσουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα, έτσι ώστε και ο μεγαλομέτοχος να «βολιδοσκοπήσει» τις προθέσεις του έμπειρου προπονητή, αλλά και ο Πετράκης να δει τι σκοπούς και τι στόχους θα θέσει ενόψει της νέας σεζόν ο πρόεδρος της ομάδας. 
Ο Χριστοβασίλης εκτιμάει αρκετά την προσφορά του Πετράκη όλο αυτό το διάστημα της παραμονής του στον πάγκο του ΠΑΣ, ενώ και ο Κρητικός τεχνικός μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία που έχει τόσο με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, όσο και με τους ανθρώπους της ομάδας. Οι δύο άνδρες πάντως στις δηλώσεις τους παρουσιάστηκαν «κουμπωμένοι» και δεν θέλησαν να πουν κάτι παραπάνω για το θέμα της ανανέωσης και επιφυλάχτηκαν σε λίγο καιρό να ξεκαθαρίσει μια και καλή το ζήτημα. 
Αυτή την στιγμή ο Πετράκης έχει ένα μικρό προβάδισμα ώστε να παραμείνει και για την νέα αγωνιστική χρονιά στον πάγκο του ΠΑΣ, ωστόσο στο ποδόσφαιρο έχει αποδειχθεί ότι τα πάντα ανατρέπονται, με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές του και με άλλους «μνηστήρες» σε περίπτωση που η συνεργασία των δύο πλευρών καταλήξει σε διαζύγιο. 
Το σίγουρο είναι ότι φέτος υπάρχει χρόνος για να οργανωθεί καλύτερα το ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και να γίνουν πιο καλές επιλογές και στο κομμάτι των μεταγραφών. Άλλωστε και ο κόσμος θα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις του χρόνου, με την διοίκηση να εμφανίζεται αποφασισμένη να κάνει τις καλύτερες δυνατές κινήσεις, έτσι ώστε οι φίλοι της ομάδας να «ζεσταθούν» και πάλι. 
πηγή: passports.gr

Σχετικά άρθρα