Η κλήρωση του Champions League και του Europa League στα κανάλια Novasports

Παρασκευή 11/4, 13:00 Novasports 1 & Novasports 1 HD
Οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης μαθαίνουν αντιπάλους και τα κανάλια Novasports θα μεταφέρουν από την Νιόν της Ελβετίας τον παλμό από την κλήρωση του Champions League και του Europa League! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Παρασκευή 11 Απριλίου στις 13:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και σε High Definition από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD την κλήρωση για την ημιτελική φάση του Champions League, αλλά και του Europa League.
 
Στο δρόμο για τον τελικό της Λισαβόνας, στη κληρωτίδα θα μπουν μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου, η «βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο και η εκπληκτική Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε.
 
Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία της κλήρωσης για την φάση των «4» του Europa League, της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, από όπου θα προκύψουν τα ζευγάρια με φόντο τον τελικό του Τορίνο.
 
Στη περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, ενώ η κλήρωση τόσο του Champions League, όσο και του Europa League θα καλυφθεί ζωντανά και από την Web TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους φιλάθλους. 

Σχετικά άρθρα