Το ταμείον είναι…μείον για Ηρακλή!

Σημαντικό οικονομικό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Ηρακλής, ο οποίος κινδυνεύει να βγει εκτός πλέι οφ.

Ο “Γηραιός” χρειάζεται άμεσα περί τα 15.000 ευρώ για τα ταξίδια που πρέπει να κάνει σε Ψαχνά και Χανιά για τις αναμετρήσεις με τον τοπικό Ηρακλή και την ομώνυμη ομάδα αντίστοιχα, αλλά το ταμείο είναι μείον.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Κώστας Τσαλίκης με δηλώσεις του στο Αθλητικός Metropolis μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα τόνισε:

«Αύριο το μεσημέρι, η ομάδα πρέπει να ταξιδέψει με αρχικό προορισμό τα Ψαχνά και εν’ συνεχεία τα Χανιά και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχω παραλάβει ούτε ένα ευρώ για να οδηγήσω την ομάδα στον προορισμό της. Το κόστος φτάνει τις 14.000 με 15.000 ευρώ και ήταν το ελάχιστο για μεταφορά με πούλμαν, πλοίο και αεροπλάνο με μια στάση στην Αθήνα.Είναι πολλά τα πράγματα που χρειάζονται και τον τελευταίο καιρό έχουμε πάρει βοήθεια από δύο ανθρώπους που μας λύσαν κάτα κάποιο τρόπο τα χέρια, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν αρκεί αυτό. Δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος, είναι ξεκάθαρο και η ομάδα δεν θα πρωταγωνιστήσει».

Έτσι λοιπόν ο “Γηραιός” καλείται άλλη μια φορά να αντιμετωπίσει ένα σημαντικό πρόβλημα, και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να βγει αλώβητος και αυτή τη φορά.

Σχετικά άρθρα