Μάρτενς: «Αναρωτιέμαι για τις αποφάσεις των διαιτητών»

Στη μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Μάαρτεν Μάρτενς. Με δηλώσεις του σε Μέσα της πατρίδας του ο Βέλγος ποδοσφαιριστής στάθηκε στην τραυματισμό του, ο οποίος δεν του έχει επιτρέψει να ενισχύσει αγωνιστικά τον “Δικέφαλο του Βορρά”, ενώ σχολίασε αρνητικά την ελληνική διαιτησία.

«Μέχρι στιγμής δεν έχω πάει όπως θα περίμενα. Πέρασα κάποιους τραυματισμούς. Οπότε, από αυτήν την άποψη δεν είμαι χαρούμενος. Σε εμένα και την οικογένεια μου, μας αρέσει εδώ. Όμως, δεν ήρθαμε εδώ επειδή έχει ωραίο καιρό και ήλιο»,

Για το στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου: «Το Κύπελλο είναι ο πρώτος στόχος. Είμαστε στα ημιτελικά και χάσαμε το πρώτο με 2-1 από τον Ολυμπιακό. Την επόμενη εβδομάδα είναι η ρεβάνς και ακολουθούν τα play off για τη δεύτερη θέση. Τις τελευταίες εβδομάδες δεν πήγαν έτσι ακριβώς όπως τις θέλαμε. Αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι καλό ενόψει της νέας σεζόν θα πρέπει να βρούμε ρυθμό».

Για την ελληνική διαιτησία: «Ο σύλλογος έχει φιλοδοξίες που ταιριάζουν με τις δικές μου. Είναι διαφορετικός από τους ολλανδικούς, οι οποίοι είναι καλά οργανωμένοι. Εδώ κάποιες φορές επικρατεί χάος. Κάποιες φορές αναρωτιέμαι για τους διαιτητές και τις αποφάσεις που παίρνουν».

Σχετικά άρθρα