Μανωλόπουλος: «Πιο σκληρή και αμυντική ομάδα η ΤΣΣΚΑ»

Άλλαξαν τα πλάνα του Παναθηναϊκού μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στην Λιθουανία που έφερε αντίπαλο των «πρασίνων» στα πλέι οφ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
«Εγώ ετοιμαζόμουν για τη Ρεάλ», παραδέχθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, συνεργάτης του Φραγκίσκου Αλβέρτη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, σε συνέντευξη στην NOVA. «Έπρεπε να ρισκάρουμε για να κερδίσουμε τη μέρα», συνέχισε ο Μανωλόπουλος. «Αλλάζουν τα πράγματα. Ήταν μέσα στο πρόγραμμα να γίνει. Δεν νομίζω ότι υπήρχε πολύ μεγάλη προτίμηση. Εγώ είχα ελάχιστη προτίμηση στη Ρεάλ. Αν μπορούσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό θα δυσκόλευε τη Ρεάλ. Είναι τελείως διαφορετική ομάδα η ΤΣΣΚΑ από τη Ρεάλ. Ίσως και ο λόγος που είχα μία μικρή προτίμηση ήταν ότι η ΤΣΣΚΑ έχει σοβαρό προπονητή και είναι πιο σκληρή ομάδα παίζοντας πιο αμυντική ομάδα. Πρέπει να ανοίξουμε το παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε με την ΤΣΣΚΑ».
Ο συνεργάτης του Αλβέρτη μίλησε ακόμη:
Για τις λύσεις της ΤΣΣΚΑ: «Έχει ψηλά κορμιά σε όλες τις θέσεις και αθλητικά κορμιά. Παίζουν σκληρή άμυνα και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό».
Για το συστατικό που χρειάζεται: «Αν μιλάγαμε για τη Ρέαλ, θα σου απαντούσα. Πλέον πρέπει να κάνουμε κάποια πλάνα για να πω περισσότερα».
Για τους τραυματίες: «Τα παιδιά είναι όλο και καλύτερα. Είχαμε μία αδιαθεσία του Λάσμε. Είναι θέμα ημερών να ανακάμψει. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι».
Για τον Μαυροκεφαλίδη και την ανεβασμένη του απόδοση: «Ο Λουκάς θεωρώ ότι έκανε πράγματα που μπορεί να κάνει και να μας βοηθήσει. Έχει ταλέντο στην επίθεση, αλλά μπορεί να παίξει και ως δημιουργός. Έχει ανέβει και ψυχολογικά και πιστεύω θα μας βοηθάει σε κάθε παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα