«Έχουν συμφωνήσει Εφές και Βεζένκοφ»

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ  διανύει μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Άρη, αλλά σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα από το καλοκαίρι και μετά θα ανήκει στην Αναντολού Εφές. 

Ο νεαρός ταλαντούχος παίκτης του Άρη, είναι λογικό να απασχολεί αρκετές ομάδες, αλλά ο ίδιος το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονικής.Επιπλέον ο πρόεδρος του Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης πριν από μικρό χρονικό διάστημα είχε διαψεύσει την όποια μετακίνηση του Βεζένκοφ στην Εφές.

Όμως, η τουρκική ιστοσελίδα trendbasket.net είχε γράψει ότι η συμφωνία ανάμεσα στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ και την Εφές είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της. Από εκεί και πέρα, ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ουγκιούρ Τιουρκέρ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, πώς ήδη υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ και την Εφές και μάλιστα πώς ο νεαρός άσος θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα.

Τα ηνία της Εφές, την δεδομένη χρονική στιγμή τα έχει ο πρώην κόουτς του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, ενώ όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι θα υπάρξει αλλαγή του προπονητικού τιμ. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς φέρεται να είναι κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να παραμένει φυσικά στο προπονητικό επιτελείο. 

Σχετικά άρθρα