Η νίκη δίνει ώθηση στα πλέι οφ

Σοβαρούς αγωνιστικούς λόγους, πέραν του γοήτρου, έχει ο Παναθηναϊκός για να επιζητεί νίκη στην Ξάνθη στο αποψινό παιχνίδι (19.00).
Μια από τις πρώτες ατάκες του Γιάννη Αναστασίου στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του στις αρχές της εβδομάδας ήταν «δεν καταλαβαίνω πώς κάποιοι ισχυρίζονται ότι μόνο η Ξάνθη έχει βαθμολογικό κίνητρο. Έχουμε και εμείς βαθμολογικό κίνητρο». Απόλυτα αληθινή διαπίστωση.
Ο Παναθηναϊκός με νίκη του στην Ξάνθη θα έχει σίγουρο πλεονέκτημα δύο βαθμών από τον Αστέρα Τρίπολης, τουλάχιστον ένα βαθμό παραπάνω από τον Ατρόμητο (αναλόγως το αποτέλεσμα του αγώνα της περιστεριώτικης ομάδας κόντρα στον Πανθρακικό αλλά και του Αστέρα στη Βέροια) και πιθανώς ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ (εξαρτάται από το ματς του Δικεφάλου αλλά και τι θα κάνει ο Αστέρας).
Επομένως οι Πράσινοι θα έχουν προβάδισμα –έστω και μικρό- απέναντι σε δύο από τις τρεις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στα πλέι οφ.
Απόντων των τιμωρημένων Μπεργκ, Ζέκα, Σίλντενφελντ, των ανέτοιμων Μαρινάκη, Ντίνα, Μπαϊράμι και του Πράνιτς που έμεινε εκτός αποστολής για να πάρει ανάσες, ο Γιάννης Αναστασίου θα κάνει σίγουρα αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Προβάδισμα δείχνουν να έχουν οι Καπίνο, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Ατζαγκούν, Καρέλης, Πέτριτς.

Σχετικά άρθρα