Έγραψε ιστορία ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος τελείωσε τις υποχρεώσεις του στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος γράφοντας ιστορία, καθώς με το 3-1 επί του αδιάφορου Πανθρακικού στη Κομοτηνή για πρώτη φορά τερματίζει στη τρίτη θέση, με 66 βαθμούς. Παράλληλα, θα εισέλθει στα πλέι οφ ισόβαθμος με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό με δύο βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Ούμπιδες στο 19′. Αν μάλιστα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μπρίτο τελείωνε μια γρήγορη αντεπίθεση με γκολ και όχι δοκάρι, θα ήταν δυνατό να καθαρίσουν το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Το τέρμα που σημείωσε ο Ρίζος στο 63’ όχι μόνο δεν άγχωσε, αλλά αντίθετα έδωσε ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Παράσχου που απάντησαν με μια κεφαλιά του Καραμάνου κι ένα τρομερό σουτ του Ούμπιδες, φτάνοντας έτσι στο 3-1.

Πλέον το μυαλό όλων στην ομάδα του Περιστεριού στρέφεται αποκλειστικά στα πλέι οφ όπου η πρωτιά κι επομένως η έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας εφικτός στόχος.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι αποχαιρέτησαν μεν με ήττα τον κόσμο τους, όμως είναι βέβαιο πως η γενική εικόνα κατά τη διάρκεια της χρονιάς αφήνει ικανοποιημένους τους φίλους της ομάδας της Κομοτηνής, αφού κατάφεραν πρώορα να μην αγχωθούν για τον υποβιβασμό και να πλασαριστούν σε μία αξιοπρεπή θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανθρακικός (Μάντζιος): Πασχαλάκης, Ζδράβος-Ρίζος, Παπαγεωργίου, Ιγκόρ, Χρήστου, Λαδάκης, Εμπό, Καθάριος, Μπαϊκαρά, Τζάνης (80′ Μαμούτ), Τριανταφύλλου (57′ Χασομέρης)

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Μπεν Σαμπάτ, Μολίνα, Σαρακατσάνος, Στόγιος. 

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσέναμο, Φυτανίδης, Μπρίτο (80′ Φάμπιο), Νάστος (46′ Θεολόγου), Παπαδόπουλος (85′ Γεωργίου), Μπάλλας, Καραμάνος, Δημούτσος, Ουμπίδες, Λαζαρίδης, Γκαρσία

Στον πάγκο: Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κιβρακίδης, Φωτάκης .

Κίτρινες κάρτες: Λαδάκης, Καθάριος / Νάστος, Γκαρσία, Παπαδόπουλος, Θεολόγου

Διαιτητής: Γ. ΚΟΜΙΝΗΣ.

Βοηθοί: Κ. ΧΑΡΙΣΗΣ, Γ. ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ

Σχετικά άρθρα