170 χιλιάδες μπράβο

Η φιέστα για τον 41ο τίτλο είχε πολλά από τα στοιχεία του ίδιου του φετινού Ολυμπιακού, στην πορεία του για ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Είχε ενθουσιασμό, δυναμισμό και γρήγορη κίνηση, όπως κι η ίδια η ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της περιόδου.

Είχε λάμψη και μεγαλοπρέπεια, είχε εναλλαγές συναισθημάτων, με πολλή συγκίνηση στην είσοδο του Καρεμπέ μαζί με τα παιδιά, στη βράβευση του Λοσάντα, στο αφιέρωμα μνήμης για τον Σταύρο Νταϊφά.

Είχε επιβράβευση στην ομάδα για τη διατήρηση των σκήπτρων, στους αρχηγούς της για την προσφορά τους, ξεχωριστή για τον Ρομπέρτο, τον Τσόρι, τον Ιμπαγάσα και τον Ολαϊτάν. Είχε και παρότρυνση για το στόχο του νταμπλ.

Είχε υπερήφανο Μίτσελ, να απολαμβάνει σαφώς περισσότερο από πέρσι το αποτέλεσμα της δουλειάς και της προσπάθειας. Και σαν να έκανε κίνηση με το χέρι του προς τον κόσμο ότι θα υπάρξει και συνέχεια, την επόμενη σεζόν…

Είχε χαρά για τις πρωταθλήτριες ομάδες των άλλων τμημάτων του συλλόγου, των ακαδημιών, του πόλο, του πιγκ πογκ που έζησαν θρυλική αποθέωση.

Πάνω απ’ όλα, είχε κέρδος τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες, με το ποσό των 170 χιλιάδων ευρώ για τη UNICEF μόνο από τις ειπράξεις του αγώνα. Κι αυτό ήταν το πιο σπουδαίο μήνυμα, της πιο «σφιχτής» και όμορφης φιέστας που έχει κάνει ο Ολυμπιακός, έχοντας πλέον την… τεχνογνωσία τέτοιων εκδηλώσεων με 16 τίτλους τα τελευταία 18 χρόνια.

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για όλους τους φίλους της ομάδας και όσους βρέθηκαν στην εξέδρα και στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης».

Σχετικά άρθρα