«Τέλος» και επίσημα ο Βελλής

Την αποχώρηση του Σταμάτη Βελλή από την προεδρία του Απόλλωνα Σμύρνης ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου μία ημέρα μετά από τον υποβιβασμό της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”. Ο κ. Βελλής θα παραχωρήσει άνευ ανταλλάγματος το 90% των μετοχών που κατείχε στον Ερασιτέχνη έχοντας πρώτα ρυθμίσει όλες τις οικονομικές και μη εκκρεμότητες.
Θυμίζουμε πως ο Σταμάτης Βελλής είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του στις 27 Φεβρουαρίου.
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:
“Ο μέτοχος της ΠΑΕ «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» κ. Σταμάτης Βελλής, κάτοχος του 90% των μετοχών της ΠΑΕ, έχει ανακοινώσει από τις 27 Φεβρουαρίου την απόφαση του να σταματήσει την οικονομική ενασχόληση του με την ΠΑΕ μετά το πέρας της αγωνιστικής και οικονομικής περιόδου 2013-2014, οπότε και επιθυμεί να παραχωρήσει τις μετοχές του άνευ οικονομικού ανταλλάγματος στο ιστορικό ιδρυτικό αθλητικό σωματείο «Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων Σμύρνης» από όπου και τις παρέλαβε το 2008, με την τήρηση όλων των απαιτούμενων εκ του νόμου προϋποθέσεων.
Ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος να αποκτήσει αυτές τις μετοχές δύναται να έρθει σε επαφή με το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου ώστε να διαπραγματευτεί την απόκτηση τους”.

Σχετικά άρθρα