Στήριξη Ολυμπιακού στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας

Εκπρόσωποι της πειραϊκής ΠΑΕ βρέθηκαν το πρωί της Μ. Δευτέρας στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, το έργο της οποία στηρίζει και φέτος εμπράκτως ο Ολυμπιακός.
Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:
«Ο Θρύλος βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας και το αποδεικνύει έμπρακτα.
Όπως κάθε χρόνο, με την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας, η ομάδα μας βρέθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, ενισχύοντας το έργο της. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συνεργασία, με τον Πρόεδρό μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, να στηρίζει μέσω της ΠΑΕ το σπουδαίο έργο που επιτελεί η συγκεκριμένη Μητρόπολη.
Μάλιστα, φέτος διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά τουρνουά της Μητροπόλεως με τη συμμετοχή 36 ομάδων από 36 ενορίες, με τους αγώνες να γίνονται με ιδιαίτερη επιτυχία στα γηπεδάκια του «Γ. Καραϊσκάκης»!
Έτσι, όταν το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας η ομάδα μας, εκπροσωπούμενη από την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, κα. Κατερίνα Μυλωνά, βρέθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας, παρέλαβε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικαίας κ.κ. Αλέξιο κι ένα κύπελλο σαν αυτό που δόθηκε στους νικητές, ως «ευχαριστώ» για την προσφορά του Προέδρου και του συλλόγου μας.
Η κα. Μυλωνά συμμετείχε στη διανομή τροφίμων και Πασχαλινών δώρων σε 2.500 άπορες οικογένειες που βοηθά η Μητρόπολη μέσω του Φιλανθρωπικού Έργου Αγάπης και μίλησε για τη σημασία της προσφοράς, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε ανάμεσά σας Η αγάπη που παίρνουμε κάθε φορά που ερχόμαστε εδώ μας δίνει δύναμη.Στην Ιερά Μητρόπολη Νικαίας χρόνια τώρα γίνεται ένα πολύ σημαντικό έργο.
Θέλουμε κι εμείς από την πλευρά μας ως ΠΑΕ Ολυμπιακός να συμβάλλουμε γιατί για τον Ολυμπιακό η συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι καθημερινότητα.
Την αγάπη που δεχόμαστε, ως σύλλογος με τη μεγαλύτερη κοινωνική αναφορά στην Ελλάδα, οφείλουμε να την ανταποδίδουμε κυρίως σ αυτούς που την έχουν ανάγκη.
Χθες γιορτάσαμε την κατάκτηση του 41ου Πρωταθλήματος και ο τελευταίος αγώνας του Πρωταθλήματος ήταν αφιερωμένος στα παιδιά και στη UNICEF. Η σύμπραξη Ολυμπιακού – UNICEF, είναι η έμπρακτη έκφραση του οράματος του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Ευάγγελου Μαρινάκη, για την προσφορά του Oλυμπιακού στο κοινωνικό σύνολο.
Το να εμβολιάζεις 50.000 παιδιά στην Ελλάδα και τον κόσμο, αυτός είναι ο μεγαλύτερος θρίαμβος. Τίτλους και θριάμβους έχουμε ζήσει και θα ζήσουμε ακόμα περισσότερους στο μέλλον… Αυτό είναι το μήνυμα του Ολυμπιακού και του Προέδρου κ. Ευάγγελου Μαρινάκη.
Επίσης ένας νέοςνέος θεσμός, ο θεσμός του ποδοσφαιρικού τουρνουά των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, καθιερώνεται φέτος χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση των παιδιών και των οικογενειών τους. Διοργανώνεται με τη συμβολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στα γηπεδάκια του «Γ. Καραϊσκάκης». Φέτος συμμετείχαν 36 ενορίες σε σύνολο 40. Η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι έννοιες απολύτως ταυτισμένες με τον Ολυμπιακό.
Είναι υποχρέωση στις αρχές και στις αξίες μας να ανταποκρινόμαστε σε τέτοιου είδους καλέσματα.
Συγχαρητήρια για το έργο που κάνετε.
Είμαστε πάντα κοντά σας».
Ο Ολυμπιακός θα συνεχίζει να στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης, καθώς και όσους έχουν την ανάγκη μας.»

Σχετικά άρθρα