Με Χαραλαμπίδη και Κούπερ το τουρνουά της Hoop

Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού σε συνεργασία με την FIBA για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έδωσε το πρωί ραντεβού για το 3ο τουρνουά 3Χ3 για ένα ακόμη αξέχαστο διήμερο.
Σύμμαχός της και φέτος αποτελεί ο Δήμος Νεάπολης – Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης Συκεών (ΚΕΥΝΣ). Σε ένα τουρνουά που και φέτος είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα αφού γίνεται για συλλογή ρουχισμού και τροφίμων για το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.
Κι επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται το διήμερο της Μεγάλης Δευτέρας και Μεγάλης Τρίτης αναμένεται να είναι πράγματι αξέχαστο για όλα τα στελέχη της ΗΟΟΡ με βάση την ανταπόκριση που υπήρξε. Οι δύο προηγούμενες χρονιές εξάλλου αποτέλεσαν οδηγό εν όψει του φετινού ραντεβού. Εξάλλου οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους αφού το παρών έδωσαν 90 ομάδες από αγόρια και κορίτσια που αντιστοιχούνε σε 360 παιδιά για να δώσουνε 167 αγώνες σε 8 καλάθια με την ζωντάνια που υπήρχε στην αυλή των 3ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών να ξεχείλιζε. Εκεί ακριβώς όπου βρίσκεται η Σάλα Γεννηματά που αποτελεί και την έδρα της ΗΟΟΡ από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της.
Την πρώτη μέρα του φετινού 3ου τουρνουά 3Χ3 που διεξήχθη υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες τίμησαν με την παρουσία τους οι Κώστας Χαραλαμπίδης και Ντι Τζέι Κούπερ του ΠΑΟΚ όπως και ο τεχνικός του ΟΦΗ, Φώτης Τακιανός.
Ο Χαραλαμπίδης δεν έκρυψε μιλώντας ενώπιον όλων των παιδιών πως όταν ενημέρωσε τον Κούπερ να δώσουνε όλο το παρών ο συμπαίκτης του και Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ το δέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί του αρέσει να βρίσκεται κοντά στα μικρά παιδιά και τους αυριανούς αστέρες. Κάτι που έδειξε και λίγο αργότερα όταν οι δυο τους και έχοντας τον Τακιανό να πλαισιώνει την τριάδα τους έπαιξαν με τριάδες από τα παρευρισκόμενα αγόρια και κορίτσια δείχνοντας να το απολαμβάνουνε.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε μαζί μας στην πρώτη μέρα του φετινού 3Χ3 τουρνουά της ΗΟΟΡ σε συνεργασία με την FIBA τους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, Κώστα Χαραλαμπίδη και Ντι Τζέι Κούπερ, αλλά και τον τεχνικό του ΟΦΗ Φώτη Τακιανό», τόνισε ο Γιώργος Μασλαρινός προλογίζοντας την παρουσία των τριών καλεσμένων του.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ που πήρε πρώτος τον λόγο υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσα σε μικρά παιδιά. Κι εγώ είχα ξεκινήσει από την ηλικία σας φθάνοντας να παίξω μπάσκετ και τώρα να είμαι τεχνικός στον ΟΦΗ. Θα πρέπει ωστόσο να έχετε ως προτεραιότητα το σχολείο σας και να οριοθετείτε βασικές αρχές στην ζωή σας».
Η σκυτάλη πέρασε στον Κώστα Χαραλαμπίδη με τον έμπειρο διεθνή γκαρντ του ΠΑΟΚ να τόνισε: «Πάντα όταν μου ζητάνε να είμαι κοντά σε μικρά παιδιά δεν το αρνούμαι», δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ήρθε μαζί με τους δύο γιους του και πρόσθεσε: «Για μένα ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής. Ωστόσο θα πρέπει να έχετε κατά σειρά την οικογένειά σας, μετά το σχολείο σας και μετά την ενασχόλησή σας με τον αθλητισμό. Αν καταφέρετε μεταξύ αυτών να βρείτε ισορροπία στην ζωή σας θα είστε πάντα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι».
Δίνοντας ασίστ στον συμπαίκτη του Ντι Τζέι Κούπερ αρκέστηκε να πει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι δίπλα σας. Το μόνο που έχω να σας πω είναι να δουλεύετε σκληρά απολαμβάνοντας αυτό που κάνετε και στο τέλος θα δικαιωθείτε».
Ακολούθως Χαραλαμπίδης, Κούπερ και Τακιανός ανέλαβαν δράση τόσο απολαμβάνοντας με την σειρά τους λίγη ώρα από 3Χ3 στους ρυθμούς του 3ου τουρνουά της ΗΟΟΡ σε συνεργασία με την FIBA ενώ δεν κουράστηκαν να υπογράφουν αυτόγραφα στις μπλούζες των μικρών θαυμαστών τους.

Σχετικά άρθρα