Στον τελικό ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 13-7 τον Παναθηναϊκό

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης νίκησε και στο Ιλίσιο κολυμβητήριο τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά 13-7, στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών και με 2-0 νίκες προκρίθηκε στη σειρά των μεγάλων τελικών της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει για 12η φορά τον Ολυμπιακό (έχει το μειονέκτημα έδρας απέναντι στους ερυθρόλευκους).

Η ομάδα του Τεό Λοράντου ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δεν επέτρεψε στους πράσινους να μειώσουν σε περισσότερα από 2 γκολ τη διαφορά.

Οι παίκτες του Κώστα Λούδη πάλεψαν και αντιστάθηκαν κυρίως στο τρίτο οκτάλεπτο, προσπάθησαν να διασπάσουν με πολλούς τρόπους τη δυνατή άμυνα του ΝΟΒ αλλά δεν τα κατάφεραν και θα διεκδικήσουν την 3η θέση στη σειρά των μικρών τελικών κόντρα στον ΠΑΟΚ με πλεονέκτημα έδρας.

Οκτάλεπτα: 2-3, 1-3, 3-3, 1-4

Παναθηναϊκός (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 2, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 1, Δερμιτζάκης 1, Πανταζόπουλος, Τζαβάρας, Παρασκευόπουλος, Σπυρόπουλος, Γερακούδης.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2, Γούβης 1, Βελώνιας 1, Ελμισιάν, Κουλιεράκης 1, Αφρουδάκης Χρ. 1, Καρούντζος, Χρυσοσπάθης 4, Μιράλης 2, Τίγκας 1, Μασμανίδης, Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Καπετανάκης.

Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Σταυρόπουλος

Αλυτάρχης: Πέτρος Εγωγιάννης

Η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος (1η – 2η θέση) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΝΟ Βουλιαγμένης θα κριθεί στις τρεις νίκες (το πολύ πέντε αγώνες) ενώ αυτή των μικρών τελικών (3η – 4η θέση) στις δύο νίκες (το πολύ τρεις αγώνες).

Οι ημερομηνίες των αγώνων της Β’ Φάσης είναι: 22, 24, 27, 28, 30 Απριλίου.

Σχετικά άρθρα