Αντσελότι: «Κούπα και χωρίς τον Ρονάλντο»

Ο Κάρλο Αντσελότι επιβεβαίωσε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα στο «Μεστάγια» (Βαλένθια), αλλά ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η «βασίλισσα» μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου και χωρίς τον Πορτογάλο αστέρα. Ο προπονητής των «μερένχες» ανέφερε πως η Ρεάλ δεν θα κοιτάξει να… καταστρέψει το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, αλλά να επιβάλει το δικό της.
«Ο Κριστιάνο δεν μπορεί να αγωνιστεί, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Έχει αποδείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε απουσία, όσο σημαντική κι αν είναι αυτή. Σίγουρα χάνουμε έναν παίκτη με τεράστια ποιότητα, αλλά η απουσία του μας έχει δώσει μεγαλύτερο κίνητρο, καθώς τρέχουμε περισσότερο και παίζουμε πιο πολύ σαν ομάδα», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.
Στη συνέχεια για το αγωνιστικό του πλάνο, είπε: «Δεν έχουμε σκοπό να μπλοκάρουμε το παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά να επιβάλουμε το δικό μας. Παίζουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο όλο το χρόνο και θα συνεχίσουμε έτσι. Το κίνητρο είναι μεγάλο, έστω κι αν διεκδικούμε άλλους δύο μεγαλύτερους τίτλους. Το Κύπελλο είναι σημαντικό για μας, καθώς είναι το πρώτο τρόπαιο που μπορούμε να πάρουμε φέτος και αντιμετωπίζουμε τον μεγάλο μας αντίπαλο».

Κασίγιας: «Θέλουμε να βάλουμε το κερασάκι στην τούρτα»
Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης θα τα δώσουν… όλα για την κατάκτηση του Κυπέλλου, σύμφωνα με τα όσα είπε και ο Ικέρ Κασίγιας!
«Θέλουμε να βάλουμε το κερασάκι στην τούρτα την Τετάρτη στη Βαλένθια, γιατί είχαμε μια φανταστική πορεία», υπογράμμισε αρχικά ο αρχηγός της «βασίλισσας» και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Περιμένω έναν συναρπαστικό αγώνα εναντίον μερικών μεγάλων παικτών, αλλά είμαστε σίγουροι στις πιθανότητές μας και πιστεύουμε ότι πρόκειται να κατακτήσουμε το Κύπελλο».
Για την πορεία της «βασίλισσας», αλλά και τη συνέχεια της σεζόν ο Ισπανός γκολκίπερ είπε: «Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να κάνει ό,τι έκανε μέχρι τώρα. Οχτώ μήνες πριν θέλαμε να είναι στο χέρι μας και αυτό συμβαίνει. Είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου, στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα. Όμως για τώρα, ο τελικός είναι η προτεραιότητά μας. Το Κύπελλο είναι αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή και θα πάμε να αγωνιστούμε και να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τα πρώτο μας τρόπαιο της σεζόν».

Σχετικά άρθρα