«Λάζος», Μπάνε, «Τίγρης» και Κακιούσης στην Hoop (pics)

Οι Λάζαρος Παπαδόπουλος, Μπάνε Πρέλεβιτς, Βαγγέλης Αλεξανδρής και Λευτέρης Κακιούσης ήταν επίσημοι προσκεκλημένοι της σχολής εκμάθησης καλαθοσφαίρισης Hoop την δεύτερη ημέρα διεξαγωγής του τουρνουά 3Χ3.
Η σχέση της Σχολής Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού με την FIBA ως επίσημο συνεργάτη της δεν αποτελεί μία απλή συνεργασία αλλά για μία σχέση που καθημερινά γαλουχείται.
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία του μπάσκετ απέδειξε εμπράκτως ότι δεν στέκεται απλώς στο 2ο τουρνουά 3Χ3 που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο με την αποστολή του σχετικού βίντεο για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.
Δείγμα ότι δεν στέκεται απλώς στο διήμερο του 3Χ3 και της ανανέωσης του ραντεβού για το 2014 και το 3ο τουρνουά που ήδη επεξεργάζονται οι υπεύθυνοι της ΗΟΟΡ.
Και παράλληλα ότι οι ιθύνοντες της Σχολής Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού πέρασαν με επιτυχία τις πρώτες εξετάσεις που έδωσαν στο διήμερο Μ. Δευτέρας και Μ. Τρίτης.
Η αποστολή του βίντεο από την FIBA ξάφνιασε ευχάριστα άπαντες στις τάξεις της ΗΟΟΡ γεμίζοντάς τους ωστόσο με ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες για το επόμενο ραντεβού που θα συμπεριληφθεί στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.
«Η συνεργασία μας με την FIBA ήταν κάτι που θέλαμε σαν σχολή από την πρώτη μέρα της σύστασής της και αποτελεί τιμή για μας. Η πρώτη μας συνεργασία εξάλλου στο 2ο τουρνουά 3Χ3 αποτέλεσε ένα στοίχημα που με πολύ κόπο φαίνεται ότι το κερδίσαμε.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν επαναπαυόμαστε και φροντίζουμε να συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά που έχουμε ξεκινήσει ώστε να είμαστε ακόμη καλύτεροι στο επόμενο ραντεβού μας με στόχο μας την ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών», σχολίασε ο Γιώργος Μασλαρινός.

O Μπάνε Πρέλεβιτς με τον Γιώργο Μασλαρινό και μικρούς
μαθητές της σχολής

Ο Λευτέρης Κακιούσης υπογράφει αυτόγραφα σε μαθητές της σχολής

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μεταφέρει τις εμπειρίες του στα μικρά παιδιά

Σχετικά άρθρα