Το PAOK Action βοηθάει τον μικρό Αριστοτέλη

Πιο πολύ κι από το βαρύ τραύμα πονάει ο βάναυσος «θάνατος» του ονείρου. Ο Αριστοτέλης όταν έκλεινε τα μάτια του φανταζόταν τον εαυτό του να πρωταγωνιστεί στην Τούμπα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο του χάριζε χαρά και η προοπτική να παίξει στην ομάδα της καρδιάς του ήταν η δύναμη που τον έσπρωχνε μπροστά.
Η μοίρα, όμως, είχε διαφορετικά σχέδια. Η φόρα του μικρού σταμάτησε απότομα. Ένα τροχαίο ατύχημα στο δρόμο για παιχνίδι με την ακαδημία του Πανσερραϊκού και το ποδόσφαιρο μπήκε δεύτερο στη λίστα των προτεραιοτήτων. Η μάχη για τη ζωή και την όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ζωής είναι πια το πρώτο μέλημα του μικρού και της οικογένειάς του.
Το ατύχημα προκάλεσε ακινησία στα κάτω άκρα του Αριστοτέλη που εδώ κι ενάμιση χρόνο δίνει το δικό του αγώνα. Εχει υποβληθεί σε τέσσερις επεμβάσεις στην Ελλάδα κι άλλες τέσσερις σε εξειδικευμένο γιατρό στη Σουηδία. Στο προσεχές μέλλον ο εννιάχρονος φίλος του ΠΑΟΚ θα κάνει άλλα δύο χειρουργεία, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο δοκιμασίας ειδικού νάρθηκα προκειμένου με τη βοήθεια ηλεκτρονικού αμαξιδίου να συνεχίσει κανονικά το σχολείο του.
Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ, μέσω της κοινωνικής δράσης του PAOK Action, βοηθά τον αγώνα του μικρού Αριστοτέλη. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην οικογένεια του 9χρονου φίλου του Δικεφάλου. Ολοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο.
Πηγή: paokfc.gr

Σχετικά άρθρα