Τρέχουν και δεν φτάνουν οι Βραζιλιάνοι!

Οι μέρες περνούν, η έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου κοντεύει, και το γήπεδο της Κορίνθιανς το οποίο φιλοξενεί την έναρξη ακόμη δεν είναι έτοιμο!
Η FIFA πριν απο λίγο καιρό είχε «κράξει» την βραζιλιάνικη Κυβέρνηση καθώς είχε αργήσει τις διεργασίες των γηπεδών που θα φιλοξενήσουν το Μουντιάλ το καλοκαίρι.
Κι ενώ τα υπόλοιπα γήπεδα μοιάζουν να είναι σχεδόν έτοιμα, το γήπεδο στο Σάο Πάολο εκτιμάται πως δεν θα καταφέρει να είναι έτοιμο μέχρι την έναρξη.
Συγκεκριμένα, τις εργασίες καθυστέρησαν τα γεγονότα του περασμένου Νοεμβρίου, όταν ένα μέρος απο τις κερκίδες κατέρευσε και προκάλεσε τον θάνατο των τριών εργατών.
Όπως αναφέρουν ξένα δημοσίευματα, ακόμη δεν έχουν κατασκευαστεί οι κερκίδες πίσω απο τα τέρματα, ενώ και ο χώρος των VIP δεν είναι έτοιμος. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί τις αμφιβολίες είναι το γεγονός πως ακόμη δεν έχει φτιαχτεί ο δρόμος γύρω απο το γήπεδο και έχει παραμείνει οικοδομή με μπάζα και μηχανήματα. Στο στάδιο αυτό έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν έξι αγώνες, και φυσικά η πρεμιέρα μεταξύ Βραζιλίας και Κροατίας.
Διαβάστε ακόμη:
«Μπλόκο» στις εργασίες, κίνδυνος για την έναρξη

Σχετικά άρθρα