Έμαθαν στα παιδιά τα μυστικά του μπάσκετ

Oι Αντώνης Ασημακόπουλος, Αλέξανδρος Βεζένκοφ και ο Λευτέρης Μποχωρίδης εξήγησαν στους μικρούς αθλητές του Shooting & Condiotioning Camp, το οποίο διοργανώνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι τρείς παίκτες του Άρη βρέθηκαν στο «Nick Galis Hall» την Μεγάλη Τετάρτη (16/04) και μίλησαν στους «εκκολαπτόμενους» αθλητές και τους μύησαν στα μυστικά και στην ομορφιά του αθλήματος του μπάσκετ, παρουσία του προπονητή, Ανδρέα Κεσαπίδη. Οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Αλέξανδρος Βεζένκοβ διηγήθηκαν την πορεία τους από τα μικρά τμήματα του Αρη έως την ανδρική ομάδα και τους συμβούλεψαν να δουλεύουν σκληρά και να μην εγκαταλείπουν τα όνειρά τους.

Ο αρχηγός του Αρη, Αντώνης Ασημακόπουλος, τόνισε στους μικρούς αθλητές τη σημασία του σωστού τρόπου ζωής στον επαγγελματικό αθλητισμό, μοιράστηκε μαζί τους «μυστικά» της δικής του καριέρας και υπογράμμισε πόσο σημαντική είναι για τα ίδια τα παιδιά, η καθοδήγηση και οι συμβουλές των γονιών και των προπονητών τους, σε συνδυασμό με τις μαθητικές τους υποχρεώσεις.

Οι νεαροί αθλητές άκουσαν προσηλωμένοι τις συμβουλές των παικτών του Αρη και στο τέλος τους έθεσαν τις ερωτήσεις τους. Στη συνέχεια, Ασημακόπουλος, Μποχωρίδης και Βεζένκοβ υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα και βγήκαν φωτογραφίες με τους παίκτες των ακαδημιών που έλαβαν μέρος στο Camp. Οι αθλητές της ομάδας μας βράβευσαν, επίσης και τους νικητές των διαγωνισμών του τριήμερου Camp.

Σχετικά άρθρα