Φλεβαράκης: «Μου έχουν κάνει πρόταση για ανανέωση»

Λαβράκι έβγαλε ο Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι οι ιθύνοντες των Τρικάλων έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για συνεργασία των δύο πλευρών, με τον Ελληνα κόουτς να τονίζει ότι είναι νωρίς ακόμη.

Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν σε φιλικό ματς στην Πυλαία (17/04) από τον ΠΑΟΚ, και μετά το τελος του ματς ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για το την αναμέτρηση. Βεβαίως το σημαντικό είναι ότι αποκάλυψε την πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει από τα Τρίκαλα.

«Το φιλικό ήταν χρήσιμο, ώστε να καταφέρουμε να διατηρήσουμε το ρυθμό μας και να μπορέσουμε να έχουμε καλή εικόνα στις δύο τελευταίες υποχρεώσεις μας για το πρωτάθλημα», είπε ο Κώστας Φλεβαράκης για την φιλική ήττα από τον ΠΑΟΚ. 

Αποκάλυψε, επίσης, ο κόουτς  των Τρικάλων πως : «Έχουν εκφραστεί οι ιθύνοντες της ομάδας για ανανέωση της συνεργασίας μας, αλλά είναι ακόμη νωρίς, θα δούμε. Μετράει στη σκέψη μου το πόσο μας έχει αγκαλιάσει η πόλη, τα παιδιά και εμένα προσωπικά. Είναι πολλά τα θετικά, αλλά και αρκετά αυτά που χρειάζεται να αλλάξουν στο σύλλογο. Στην απόφασή μου θα παίξει ρόλο και το αν μπορέσω ή όχι να εργαστώ για τη νέα περίοδο στο εξωτερικό».

Σχετικά άρθρα