Φερναντίνιο: «Καταστροφή το 2-2 με την Σάντερλαντ»

Στη Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορούν να… χωνέψουν την γκέλα εντός έδρας με την Σάντερλαντ (2-2) για το πρωτάθλημα, που τους έφερε ακόμα πιο… πίσω στη μάχη του τίτλου. Ενδεικτικά τα λόγια του Φερναντίνιο, ο οποίος μίλησε για… ολοκληρωτική καταστροφή. Ανέφερε, πάντως, ότι οι «πολίτες» Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε το κεφάλι ψηλά!

«Είναι ένα πολύ απογοητευτικό αποτέλεσμα. Όλη η ομάδα είναι απογοητευμένη, ειδικά με τον τρόπο που παίξαμε. Το αποτέλεσμα ήταν ολοκληρωτική καταστροφή για μας», τόνισε ο Βραζιλιάνος άσος και συμπλήρωσε: «Ξεκινήσαμε καλά και σκοράραμε, αλλά μετά, για 50 λεπτά, χάσαμε το κοντρόλ του παιχνιδιού και έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Ακριβώς στο τέλος προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν ήταν αρκετό».

Ο 28άχρονος μέσος ανέφερε ακόμα: «Σκοράραμε μετά από δύο λεπτά, αλλά μετά αλλάξαμε το στυλ του παιχνιδιού μας και το πληρώσαμε. Είχαν τρεις καθαρές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και μετά σκόραραν δύο φορές στο δεύτερο, όταν χάσαμε την θέση μας στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε το κεφάλι ψηλά και να σκεφτόμαστε για το επόμενο παιχνίδι, όπου δεν μπορούμε να κάνουμε ένα ηλίθιο λάθος, όπως κάναμε τώρα».

Σχετικά άρθρα