«Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην Ελλάδα»

«Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην Ελλάδα», δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο, προπονητής της Ρεάλ, εν όψει της τρίτης αναμέτρησης των πλέι οφ της Ευρωλίγκας κόντρα ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ την Μεγάλη Δευτέρα (21/4).

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, που αγωνιζόμασταν για τέταρτη φορά τις τελευταίες επτά μέρες», σχολίασε αρχικά ο κόουτς της «Βασίλισσας» και εξήγησε ότι: «Στο πρώτο μέρος η επίθεσή μας ήταν πολύ καλή, αλλά όχι και η άμυνά μας. Πήραμε μια σημαντική νίκη και είμαι χαρούμενος γι’ αυτή, αλλά και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Τώρα θα πρέπει να πάρουμε κάποιες ανάσες, γιατί δεν αμφιβάλω για την καρδιά και το μυαλό αυτών των παικτών και το πού θέλουν να φτάσουν».

«Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το τρίτο παιχνίδι», συνέχισε ο Λάσο για την αναμέτρηση της Μεγάλης Δευτέρας (21/4) στο ΣΕΦ και επισήμανε πως: «Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολο από την εποχή που έπαιζα εγώ. Είμαι βέβαιος πως η ομάδα μου είναι έτοιμη να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Στόχος μας είναι η πρόκριση και δεν κάνουμε όνειρα πέρα από τον Ολυμπιακό. Καθήκον μου είναι να μεταδώσω στους παίκτες μου πόσο σημαντικό είναι κάθε παιχνίδι. Εστιάζουμε μόνο στο παιχνίδι της Δευτέρας».

Σχετικά άρθρα