Το ΣΔΟΕ ψάχνει τις μυστηριώδεις γυναίκες που μίρασαν 50.000 στη Βαρβάκειο thumbnail

Το ΣΔΟΕ ψάχνει τις μυστηριώδεις γυναίκες που μίρασαν 50.000 στη Βαρβάκειο

Την περιέργεια του υπουργείου Ανάπτυξης φαίνεται πως κίνησε σύμφωνα με δημοσίευμα η ιστορία με τις γυναίκες- «φαντάσματα» οι οποίες όπως τα Χριστούγεννα έτσι και τη Μεγάλη Πέμπτη εμφανίστηκαν στη Βαρβάκειο και έδωσαν 50.000 ευρώ (άλλοι μιλούν για 30.000 ευρώ) προκειμένου να προμηθευτούν δωρεάν κρέας συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Αυτό που τους φάνηκε περίεργο ήταν το εξής; «Ποιοι είναι άραγε αυτοί  που υποτίθεται ότι μοιράζουν μέσα σε μία ώρα 50.000 ευρώ χωρίς κανείς να γνωρίζει από πού βρέθηκαν τα χρήματα; Άραγε τα έχουν δηλώσει στην Εφορία;»

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα από τις 23 Δεκεμβρίου, που υπήρξε το πρώτο «χτύπημα» του «φιλάνθρωπου» επιχειρηματία στη Βαρβάκειο Αγορά, κινητοποιήθηκαν τα στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης.

Ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Αθ. Σκορδάς έδωσε εντολή στις ελεγκτικές αρχές του υπουργείου να ανακαλύψουν με κάθε διακριτικότητα ποιος τέλος πάντων κρύβεται από πίσω.

Τα ερωτήματα είναι πολλά: Πώς είναι δυνατόν ο εν λόγω επιχειρηματίας να εμφανίζεται μόνον στη Βαρβάκειο και να μην πηγαίνει και σε άλλες αγορές; Πώς είναι δυνατόν να εμφανίζονται στην αγορά δίμετρες κυρίες και κανείς να μην τις έχει αντιληφθεί, έστω να τους βγάλει μια φωτογραφία με το κινητό του;

Γιατί οι έμποροι από άλλους πάγκους δεν είχαν ιδέα και όταν ρωτήθηκαν για το περιστατικό απλώς γελούσαν; Πώς είναι δυνατόν να ξόδεψε 50.000 ευρώ ο εν λόγω επιχειρηματίας (όπως υπολόγισε ο κ. Τσιρώνης) και ο τζίρος στην αγορά την ίδια ημέρα να ήταν πολύ μικρότερος;

Και, τέλος, γιατί ένας-δυο καταναλωτές που βρέθηκαν όντως να πουν ότι τους πληρώθηκε η αγορά που έκαναν, δήλωσαν ότι η αξία του κρέατος που προμηθεύτηκαν ήταν από έξι ως και δέκα ευρώ;


www.madata.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X