«Κόκκινο»… χρώμα για τα βραβεία της χρονιάς

Η Λίβερπουλ έχει πρωταγωνιστικό… ρόλο και στα βραβεία για τους καλύτερους της τρέχουσας σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Βλέπετε, τρεις παίκτες των «κόκκινων» και ένας από τις Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Σάουθαμπτον είναι οι υποψήφιοι της PFA Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) για τον καλύτερο παίκτη της περιόδου.
Πρόκειται για τους Λουίς Σουάρες, Στίβεν Τζέραρντ και Ντάνιελ Στάριτζ! Ο Γιάγια Τουρέ της Μάντσεστερ Σίτι, ο Εντέν Αζάρ της Τσέλσι και ο Άνταμ Λαλάνα της Σάουθαμπτον συμπληρώνουν την λίστα των υποψηφίων.

Επίσης, ο Στάριτζ και ο Αζάρ (σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο αυτός αποτελεί τον παίκτη… αποκάλυψη) είναι υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου νεαρού παίκτη, μαζί με τον Ραχίμ Στέρλινγκ της Λίβερπουλ, τον Άαρον Ράμσεϊ της Άρσεναλ, τον Ρος Μπάρκλεϊ της Έβερτον και τον Λουκ Σο της Σάουθαμπτον.

Σε ότι αφορά στο βραβείο για τον καλύτερο παίκτη της περιόδου στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Σουάρες έχει 29 γκολ στο πρωτάθλημα, ο Στάριτζ 20 και ο Τζέραρντ… μετράει 13 τέρματα και 11 ασίστ. Ο Τουρέ έχει στο ενεργητικό του 18 γκολ σε 31 εμφανίσεις. Είναι ο πρώτος σκόρερ της Σίτι, αν και παίζει στην μεσαία γραμμή! Ο Λαλάνα έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την Σάουθαμπτον, ενώ τον περασμένο Νοέμβρη έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Αγγλίας απέναντι στην αντίστοιχη της Χιλής.

Σχετικά άρθρα