Η Γουέστ Χαμ τίμησε τη μνήμη του Τομπίδη (photos)

Διαβάστε ακόμα:
Θρήνος για τον Έλληνα της Γουέστ Χαμ (photos)
 
Η Γουέστ Χαμ αποχαιρέτησε τον Ντίλαν Τομπίδη, τιμώντας την μνήμη του και στον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας, με τα «σφυριά» να αποσύρουν το νούμερο «38»!
Ο κόσμος και όλοι οι άνθρωποι στην Γουέστ Χαμ δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως το νεαρός Ελληνοαυστραλός επιθετικός «έφυγε» από την ζωή μόλις στα 20 του, μετά από μάχη με τον καρκίνο…
Ράγισαν… οι πέτρες στο «Άπτον Παρκ», όταν ανακοινώθηκε πως η φανέλα του Ντίλαν Τομπίδη αποσύρεται, με όλους να δακρύζουν. Η συγκίνηση περίσσευε για τον χαμό εντός παιδιού, που πήγε να ζήσει το όνειρό του στην Αγγλία, ήταν έτοιμος να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ (με την Γουέστ Χαμ είχε παίξει σε αγώνα κόντρα στη Γουίγκαν για το Λιγκ Καπ το Σεπτέμβρη του 2012).
Να αναφέρουμε πως σε σημείο που είχε… δημιουργηθεί έξω από το γήπεδο της Γουέστ Χαμ για τον αδικοχαμένο νεαρό, οπαδοί των «σφυριών» άφηναν από ένα λουλούδι, ένα κασκόλ της ομάδας, ή κάποιο άλλο αναμνηστικό.
Πριν από την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε εντός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ντίλαν Τομπίδη. Μετά όλοι χειροκρότησαν. Στη συνέχεια Γουέστ Χαμ έκανε γνωστό πως απέσυρε τη φανέλα με το «38» προς τιμήν του. Ο αδερφός και ο πατέρας του αδικοχαμένου παίκτη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κρατούσαν στον αέρα τη φανέλα με το όνομα του Ντίλαν Τομπίδη και το νούμερο «38». Τη μετέφεραν στο κέντρο του γηπέδου. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη σε όλους.
Να θυμίσουμε πως ο Ελληνοαυστραλός Τομπίδης άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο το πρωϊ της Μεγάλης Παρασκευής σε ηλικία 20 ετών.

 

Σχετικά άρθρα