«Κλείδωσε»: Παίρνουν 13500 οι σύνδεσμοι

Είναι οριστικό και δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης. Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις, επίμονες απαιτήσεις, συνεχείς συζητήσεις κατιδίαν αλλά και τηλεφωνικά, αποφασίστηκε ένα πολύ σημαντικό αριθμό εισιτηρίων που αναλογούν στον ΠΑΟΚ για τον τελικό, να τον πάρουν οι οργανωμένοι οπαδοί. Για την ακρίβεια, οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα θα πάρουν συνολικά 13500 εισιτήρια για τον τελικό του κυπέλλου. Αυτές είναι οι ανάγκες τους, έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους οι εκπρόσωποί τους και εν τέλει μετά από έντονες διαβουλεύσεις αυτά θα πάρουν μέχρι την Τετάρτη.
Το ζητούμενο είναι εάν θα φθάσουν για τους κατόχους διαρκείας που είναι 12820 στο σύνολο. Αυτό που προέκυπτε ως πληροφορία, ήταν πως την ερχόμενη Τετάρτη το πρωί θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων για τους κατόχους διαρκείας του ΠΑΟΚ. Οι οποίοι πρέπει να είναι παρόντες το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης στην Τούμπα για να πάρουν ο κάθε ένας, το εισιτήριο που τους αναλογεί. Με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας αλλά και της κάρτας διαρκείας.
Το ερώτημα παραμένει, πως θα ικανοποιηθούν όλοι καθώς στο σύνολο ο ΠΑΟΚ θα πάρει 21278 εισιτήρια;
Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως εκ των πραγμάτων δεν θα μπορέσουν να βρεθούν όλοι οι κάτοχοι διαρκείας (12820 στο σύνολο) την Τετάρτη στην Τούμπα για να πάρουν τα εισιτήρια του τελικού που τους αναλογούν. Έτσι, από αυτά που υπολογίζουν ότι θα περισσέψουν από τους κατόχους διαρκείας, θα δώσουν τα υπόλοιπα στους συνδέσμους που απαίτησαν (και πέτυχαν) να πάρουν τον συνολικό αριθμό των 13500 εισιτηρίων για τον τελικό. Επισήμως ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει, αλλά οι διαβουλεύσεις συνεχίζονταν έως και το βράδυ της Ανάστασης.
Σε ένα άλλο ερώτημα, πως θα εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έχουν διαρκείας από άλλα μέρη της Ελλάδας, όπως την Αλεξανδρούπολη, την Κρήτη, την Ρόδο, την Αθήνα, την Πελοπόννησο την Στερεά Ελλάδα η απάντηση είναι απλή. Όσοι ανήκουν σε συνδέσμους, θα πάρουν τα εισιτήρια του τελικού από τον σύνδεσμο στον οποίο «υπάγονται». Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου του τελικού, θα τον έχουν όσοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν έχουν διαρκείας και δεν ανήκουν σε κάποιο σύνδεσμο. Για αυτούς, υπάρχει θέμα καθώς είναι άγνωστο πως μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Σχετικά άρθρα