Και ο Ρούμπιο στο Μουντομπάσκετ

Παντοδύναμη και με όλα της τα όπλα θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα της Ισπανίας στο Μουντομπάσκετ που διοργανώνει στα τέλη καλοκαιριού.

Μετά τον Πάου Γκασόλ και ο Ρίκι Ρούμπιο τέθηκε στη διάθεση του Ορένγκα. Ο 23χρονος γκαρντ της Μινεσότα δεν κατάφερε να είναι στα πλέι οφ παρά τις 40 νίκες της ομάδας του.

Ωστόσο ο ίδιος είναι χαρούμενος που αγωνίστηκε και στα 82 παιχνίδια της σεζόν. Τώρα θέλει να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του για την εθνική ομάδα.

Όσο για την μεγάλη αντίπαλο των Φούριας Ρόχας, τις Ηνωμένες Πολιτείες είπε: «Πραγματικά πιστεύω ότι αν έρθουν με νεαρούς παίκτες, όπως βλέπω ότι θα κάνουν, που δεν έχουν εμπειρία από τις διοργανώσεις της FIBA, τότε θα έχουν πρόβλημα στην προσαρμογή και αυτό μπορεί να μας βοηθήσει.»

Επίσης μίλησε και για τον Καλάθη: «Ο Καλάθης είναι σημαντικός παίκτης για το Μέμφις και η απουσία του θα επηρεάσει την ομάδα του στα πλέι οφ με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Το Σαν Αντόνιο είναι το φαβορί για εμένα στη Δύση, ενώ στην Ανατολή θα παιχτεί ανάμεσα στην Ιντιάνα και το Μαϊάμι.»

Σχετικά άρθρα