Αλβέρτης: «Να προκριθούμε στη Μόσχα»

«Μάχη» μέχρι τέλους για την πρόκριση θα δώσει ο Παναθηναϊκός, όπως υποστήριξε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ενόψει του τρίτου αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ.

Για το διαφορετικό πρόσωπο που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στα δύο πρώτα παιχνίδια, τόνισε: «Η εικόνα δεν μπορεί να πει ποτέ ψέματα. Παίξαμε ένα παιχνίδι το οποίο μπορούσαμε να πάρουμε την πρώτη φορά. Το δεύτερο παιχνίδι εξελίχθηκε τελείως διαφορετικά. Αυτό δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Η σειρά έρχεται στο γήπεδό μας και αυτό που πρέπει και θέλουμε να κάνουμε είναι να την πάμε ως το τέλος. Να νικήσουμε στην έδρα μας και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στη Μόσχα».

Για το αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο: «Δεν είπαμε ποτέ ότι θα είναι κάτι εύκολο. Ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θα προσπαθήσουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αναλύσεις, για σκέψεις για οτιδήποτε άλλο. Τα παιχνίδια είναι τόσο κοντά το ένα στο άλλο, που απλά πρέπει να ξεπερνάς το καθετί και να προχωράς στο επόμενο», πρόσθεσε ο «Φράγκι».

Ερωτηθείς για το αν τα μεγάλα κορμιά της ΤΣΣΚΑ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, είπε: «Αυτό είναι σίγουρα ένα πρόβλημα. Έχουν πολύ ψηλούς παίκτες και καλούς αθλητές και πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις σ’ αυτό και όχι μόνο σ’ αυτό. Θα ετοιμάσουμε κάποια πράγματα και πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας».

Για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ: «Αν δεν γεμίσει και αύριο…. Έχει γεμίσει πολλές φορές το ΟΑΚΑ, ο κόσμος έχει γίνει 6ος παίκτης μας τόσες φορές στο παρελθόν και αυτό πιστεύω ότι θα γίνει και αύριο».

Σχετικά άρθρα