Το σκέφτεται ακόμα ο Αναστασίου

Δεν έχει καταλήξει ο Γιάννης Αναστασίου στο πλάνο που θα ζητήσει από τους παίκτες του να ακολουθήσουν στον τελικό Κυπέλλου.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει στο μυαλό του αρκετά διαφορετικά σχέδια για την εξουδετέρωση των δυνατών σημείων του ΠΑΟΚ και την απόλυτη εκμετάλλευση κάθε αδυναμίας του αντιπάλου. Προς το παρόν δεν έχει κατασταλάξει εάν οι Πράσινοι θα βαδίσουν με τη φιλοσοφία που νίκησαν τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Τότε δηλαδή που ο Παναθηναϊκός έπαιξε με δύο επιθετικούς και πιέζοντας πολύ στη μπάλα με τους Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Ζέκα διέλυσε κάθε προσπάθεια του αντιπάλου να φτιάξει παιχνίδι.

Ο Αναστασίου σκέφτεται και το πώς εξουδετέρωσε τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» ενώ στην άκρη του μυαλού του έχει και το φουλ επιθετικογενές σχήμα της ρεβάνς του ημιτελικού με τον ΟΦΗ.

Είναι αλήθεια ότι ο Αναστασίου συνηθίζει κάποιες εκπλήξεις στους αντιπάλους προκειμένου να μην μπορεί εύκολα να «διαβαστεί» το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Είναι πιθανό, λοιπόν, ακόμα και στον τελικό να προχωρήσει σε επιλογές πέρα από τα συνηθισμένα. Άλλωστε η κατάσταση των περισσότερων ποδοσφαιριστών του είναι τέτοια που του επιτρέπει να μπορεί να ποντάρει πάνω τους για τον αιφνιδιασμό του αντιπάλου.

Σχετικά άρθρα