Μπατίστ: «Έτοιμοι να ισοφαρίσουμε» (vid)

Ο Μάικ Μπατίστ περιμένει ο κόσμος του Παναθηναϊκού να δημιουργήσει την ίδια εξαιρετική ατμόσφαιρα (όπως έκανε στις 21/04) και στο τέταρτο ματς απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και τόνισε ότι οι «πράσινοι» είναι πανέτοιμοι να ισοφαρίσουν την σειρά απέναντι στην ρωσική ομάδα. 

«Είμαστε έτοιμοι. Δείξαμε χθες (σσ. την Δευτέρα 21/04) πως είμαστε έτοιμοι. Θέλαμε να αποφύγουμε το «σκούπισμα», αυτός ήταν ο στόχος μετά το δεύτερο παιχνίδι στην Ρωσία. Τώρα, ο στόχος είναι να ισοφαρίσουμε την σειρά και να διεκδικήσουμε την πρόκριση για το Final Four στην Μόσχα. Είμαστε έτοιμοι, αλλά θα περιμένουμε μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Μάικ Μπατίστ ενόψει του τέταρτου ματς απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Για το γεγονός πως το παιχνίδι γίνεται στο ΟΑΚΑ σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντικό γιατί νιώθουμε την αύρα του κόσμου. Μας δίνει πολύ ενέργεια, ακόμα και όταν υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Ήταν καλό που γυρίσαμε σπίτι και επιστρέψαμε στην σειρά, κάτι το οποίο έγινε την Δευτέρα. Ελπίζω να έχουμε την ίδια ατμόσφαιρα την Τετάρτη και ακόμα καλύτερη».

Σχετικά άρθρα