Μουρίνιο: «Ένα ματς για άντρες»

Ικανοποιημένος έφυγε από τη Μαδρίτη ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, θεωρώντας πως η ομάδα του κρατάει την τύχη στα χέρια της με τη ρεβάνς στο Στάμφορντ Μπριτζ. 

«Πιστεύω πως το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ήταν ένα ματς για άντρες, που περιλάμβανε πολλές μάχες και τακτική. Παρά τα προβλήματά μας είμαι ικανοποιημένος. Σίγουρα θα ήθελα να είχαμε κερδίσει με 5-0 και να ήμασταν ήδη στον τελικό, αλλά ξέρω πως θα ήταν πολύ δύσκολο. Θα ήταν δύσκολο να φύγουμε από δω χωρίς ήττα και το καταφέραμε. Δεν είναι το ιδανικό αποτέλεσμα, αλλά πλέον έχουμε άλλον έναν αγώνα κι αυτός θα γίνει στην έδρα μας», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός o οποίος κάνει σκέψεις να χρησιμοποιήσει τις ρεζέρβες στο… ντέρμπι με τη Λίβερπουλ .

«Θα χρησιμοποιήσω τους παίκτες που δε θα παίξουν την ερχόμενη Τετάρτη. Δουλεύω για την Τσέλσι . Οι συνεργάτες μου και εγώ θα πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό που θα αποφασίσει ο σύλλογος. Είμαι απλά ο προπονητής. Πρέπει να ακούσω τον σύλλογο. Το πρόβλημα είναι ότι το ντέρμπι είναι την Κυριακή. Εκπροσωπούμε το αγγλικό ποδόσφαιρο. Είμαστε η μοναδική αγγλική ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Ισπανία έχει τέσσερις και τους δίνει τις κατάλληλες συνθήκες για να πετύχουν. Αλλά παίζουμε την Κυριακή. Όχι το Σάββατο ή την Παρασκευή.»

Σχετικά άρθρα