Είσαι single; Δες πώς να περάσεις καλά χωρίς σχέση!

Είναι πολύ πιθανό να σε έχουν κουράσει οι ερωτήσεις των φίλων, των γνωστών και της οικογένειας: «Ακόμα να κάνεις σχέση; Πότε θα παντρευτείς; Άντε με το καλό να βρεις τον άνθρωπό σου»!

Δεν είναι εύκολο πράγμα η μοναξιά, μα πολλές φορές είναι καλύτερα να μένεις για μια περίοδο μόνος, παρά να αισθάνεσαι τη μοναξιά μέσα από μια σχέση, που δεν σε καλύπτει.

Το να είσαι single (ελεύθερος/η) έχει και τα καλά του! Ποια είναι αυτά; Διάβασε το ζώδιο και μάθε πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς υπέρ σου, την περίοδο της εργένικης ζωής σου.

Κριός

Άλλαξε ό,τι δεν σου αρέσει… χωρίς να δώσεις πουθενά ραπόρτο. Είναι γεγονός ότι είσαι από τους ανθρώπους που δεν νιώθεις εύκολα μοναξιά… Πολλές φορές μάλιστα αναζητάς και περιόδους ερωτικής ελευθερίας γιατί σου αρέσει να μην έχεις σχέση.

Ταύρος

Τεμπέλιασε όσο θες και απόλαυσέ το. Με κυβερνήτη του ζωδίου σου (ή του ωροσκόπου σου) τη θεά του έρωτα, την Αφροδίτη, είναι σίγουρο ότι δεν λατρεύεις και πολύ την περίοδο που είσαι χωρίς σχέση! Αν το καλοσκεφτείς όμως, τις στιγμές που είσαι δίχως ερωτικό σύντροφο έχεις κάποιες ανέσεις και τις λατρεύεις.

Δίδυμος

Απόκτησε νέους φίλους και επικοινώνησε. Δεν τα πας και άσχημα με την ελευθερία, φίλε Δίδυμε, και σπάνια νιώθεις την μοναξιά να σε κυριεύει! Το να είσαι single είναι μία αγαπημένη σου συνήθεια, που την απολαμβάνεις και την χαίρεσαι.

Καρκίνος

Μπορείς να τρως ό,τι θέλεις, χωρίς τύψεις και φόβο ότι δεν θα σε θέλει πια. Μοναχικέ Καρκίνε, σκούπισε τα δάκρυά σου και σκέψου ότι είναι ωραίο κάποιες στιγμές να είσαι single… Μπορεί να μην σου αρέσει η μοναχική φάση και το μυαλό σου να είναι κολλημένο στο παρελθόν και στο τι έφταιξε, όμως την περίοδο της εργένικης ζωής σου, υπάρχουν στιγμές που μπορείς να χαρείς, τις οποίες όταν ήσουν σε σχέση δεν τα κατάφερνες.

Λέων

Φλερτάρεις ανενόχλητα δίχως φρένο. Ο έρωτας σου δίνει φτερά, για το λόγο αυτό, όταν περνάς περιόδους ερωτικής ρουτίνας και είσαι χωρίς ερωτικό σύντροφο, τα βάζεις με τον εαυτό σου και θεωρείς ότι κάτι σου λείπει, δραματοποιώντας κάπως τις καταστάσεις! Λαμπερέ Λέοντα, μπορεί να είσαι single όμως έχεις και την ευκαιρία να γευτείς κάποιες από τις μεγάλες χαρές της ζωής.

Παρθένος

Επικεντρώνεσαι στην καριέρα σου και πάμε για προαγωγή. Δεν είναι και άσχημα που είσαι single, μάλλον το απολαμβάνεις και χαίρεσαι που δεν έχεις μπελάδες πάνω από το κεφάλι σου! Είσαι γενικά ένας άνθρωπος που λειτουργείς με τη λογική. Έτσι λοιπόν δεν σε απασχολεί και το γεγονός να περνάς κάποιες περιόδους μοναχικότητας.

Ζυγός

Μαθαίνεις να στηρίζεσαι στα πόδια σου και να παίρνεις εσύ τις αποφάσεις για τη ζωή σου. Όσο και να προσπαθήσει να σε πείσει κανείς ότι στην single ζωή σου μπορείς να περάσεις καλά, δύσκολα θα το καταφέρει! Είσαι το κατεξοχήν ζώδιο της συντροφικότητας και τρέμεις στην ιδέα της μοναξιάς.

Σκορπιός

Εκτιμάς την ελευθερία σου αλλά και τον εαυτό σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μια ανασκόπηση της αισθηματικής σου ζωής, εφόσον η αισθηματική σου κατάσταση είναι single, αγαπητέ Σκορπιέ. Κατά τη διάρκεια της ελευθερίας σου λοιπόν, μπορείς να αράξεις στο σπίτι, να κάνεις τον απολογισμό σου, να σκεφτείς τα μείον σου, να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και να βάλεις σε μία νέα τροχιά τη ζωή σου!

Τοξότης

Γίνεσαι συλλέκτης εμπειριών. Δεν είναι και άσχημα όταν ένας άνθρωπος του ζωδίου σου περνάει single φάση… Απεναντίας, είναι μία από τις πιο ανέμελες, αλλά και ευχάριστες περιόδους της ζωής σου! Απολαμβάνοντας την ελευθερία σου, πολλές φορές θα νιώσεις ότι περνάς πολύ καλά, γιατί μπορείς να ταξιδέψεις.

Αιγόκερως

Γίνεσαι εσύ το αφεντικό της ζωής σου και κάνεις και… οικονομία. Δεν τα πας και άσχημα με τη μοναξιά, αγαπητέ Αιγόκερε, αφού είσαι της άποψης ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να περνά και κάποιες περιόδους μοναχικότητας στα αισθηματικά του, προκειμένου να ανασυντάξει την ζωή του! Την περίοδο που είσαι single μπορείς να λειτουργήσεις ακόμα πιο ενεργητικά και αποφασιστικά.

Υδροχόος

Δεν έχεις πλέον μουρμούρες, γκρίνιες και παράπονα. Σύντροφο μπορεί να μην έχεις, μα τώρα που είσαι single έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ακόμα περισσότερες δραστηριότητες και απολαμβάνεις τους φίλους σου και την παρέα τους.

Ιχθύς

Είσαι single; Ώρα για εσωτερική και εξωτερική μεταμόρφωση. Για να λέμε τα πράγματα και με το όνομά τους, αγαπητέ Ιχθύ, δεν μένεις για καιρό single… Η περίοδος της ελευθερίας έχει πολύ μικρή διάρκεια, συγκριτικά με τα υπόλοιπα ζώδια! Από τη μια πλευρά δεν αντέχεις τη μοναξιά, από την άλλη έχεις αυτό το ερωτικό ταλέντο και τη γλυκύτητα, που σε κάνει εύκολα και γρήγορα να βρίσκεις νέο αμόρε.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έχεις ιδέα ποια είναι τα 5 πιο ισχυρά ζώδια;

Τι είναι αυτό που σε κάνει απόμακρο και ψυχρό στους άλλους;

Σεπτέμβριος 2019: Οι κατάλληλες και ακατάλληλες ημερομηνίες

Αιγόκερως: Τα χαρακτηριστικά που… εξοντώνουν μια σχέση

Τα πιο εκνευριστικά… κουσούρια του Καρκίνου: Υπομονή και κατανόηση!

Μήπως φταίει το ζώδιό σου για το ότι είσαι ανώριμος;

Σχετικά άρθρα