Τάτος και Τζεμπούρ για την ΑΕΚ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ΑΕΚ ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα “Sportday”, στην “Ένωση” εξετάζουν την περίπτωση του Ανδρέα Τάτου για τον οποίο ο Δημήτρης Μελλισανίδης φέρεται να έχει πολύ καλή γνώμη. Το κατά πόσον θα προχωρήσει η υπόθεση εξαρτάται από το αν ο ποδοσφαιριστής μπορέσει να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, αφού παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ένα άλλο δημοσίευμα, αυτή τη φορά της εφημερίδας “Goal”, αναφέρει πως η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ ακόμα και με τη μορφή δανεισμού από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Εξάλλου, οι ιθύνοντες του “Δικεφάλου” έχουν έρθει σε επαφή με τον Αστέρα Τρίπολης προκειμένου να μάθουν το ποσό το οποίο ζητούν οι Αρκάδες για να παραχωρήσουν τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο “στόχαστρο” και άλλων ομάδων.

Τέλος, στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Αλέξανδρου Τζιόλη, ο οποίος δήλωσε πως περιμένει τον ΠΑΟΚ να αποφασίσει για τον μέλλον του, με την περίπτωση πάντως του διεθνή μέσου να κρίνεται δύσκολη καθώς θεωρείται πως είναι δύσκολο να πειστεί να αγωνιστεί στη Football League.

Σχετικά άρθρα