«Κάντε υπομονή»

Υπομονή ζήτησαν από τους παίκτες του Άρη οι άνθρωποι της νέας διοίκησης του συλλόγου. Οι Βασίλης Φουρλίγκας και Γιάννης Κουζούνιας έδωσαν το “παρών” στην προπόνηση της ομάδας στο Νέο Ρύσιο και συνομίλησαν με τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους και γνωστοποίησαν τις προσπάθειες που γίνονται αφενός για το θέμα με τις οφειλές και αφετέρου για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League.

«Όλοι γνωρίζουμε τις τεράστιες δυσκολίες, τα ανοιχτά προβλήματα, την έλλειψη εσόδων για την ομάδα. Είμαστε εδώ για να σας μιλήσουμε με ειλικρίνεια και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να προχωρήσει ο Άρης, να ζήσει.Είμαστε εδώ όχι για να σας πούμε λόγια, αλλά από την αγάπη μας για την ομάδα και την θέληση να βρούμε λύσεις για την επόμενη μέρα.

Ο Άρης παρά τα προβλήματά του, παραμένει ένας μεγάλος σύλλογος. Στόχος όλων είναι να παίξει η ομάδα του χρόνου στη Football League και να βρει τους τρόπους να επιβιώσει. Ξέρουμε ότι πέρασαν πόσες διοικήσεις, άνοιγε η πόρτα, έμπαιναν και σας έλεγαν λόγια. Χρειαζόμαστε μερικές μέρες 10 με 20 για να μπορούμε να σας πούμε κάποια πιο συγκεκριμένα πράγματα, σε ότι αφορά όλα τα θέματα που σας απασχολούν».

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι αρχηγοί του Άρη, Βανγκέλι και Διούδης, οι οποίοι τόνισαν πως θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις με ειλικρίνεια καθώς και λύσεις στα φλέγοντα ζητήματα και πρόσθεσαν πως οι προπονήσεις θα συνεχιστούν.

Σχετικά άρθρα