Ο Βετούλας δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου!

Ο Νίκος Βετούλας εκνευρισμένος από την εμφάνιση των παικτών του Απόλλωνα Πάτρας στην Νέα Σμύρνη στο ματς απέναντι στον Πανιώνιο και ειδικά στην τελευταία περίοδο, που η ομάδα του δέχθηκε επιμέρους σκορ 24-6, δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου!

Στην θέση του μίλησε ο συνεργάτης του, Κώστας Ρακιντζής, που παραδέχθηκε ότι η εμφάνιση των «Φρουρών της Αχαΐας» ήταν κάκιστη: «Χρόνια πολλά σε όλους. Εμείς επηρεαστήκαμε από τη διακοπή του πρωταθλήματος και αυτό φάνηκε. Η εμφάνισή μας ήταν κάκιστη. Ο Πανιώνιος κέρδισε δικαιότατα αφού ήταν η καλύτερη ομάδα. Εμείς έχουμε δείξει ότι είμαστε καλή ομάδα, αλλά σήμερα δεν το δείξαμε. Έχουμε πετύχει τον στόχο της παραμονής, αλλά θέλουμε να δώσουμε το παρών και στα πλέι οφ».

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας», σχολίασε ο Τζερεμάϊα Ουίλσον, ο Αμερικανός φόργουορντ του Απόλλωνα και τόνισε: «Σίγουρα η διακοπή του πρωταθλήματος μας κόστισε. Φάνηκε σαν να μην ήμασταν στο γήπεδο. Κάναμε πολλά λάθη, δεν αντιδράσαμε σωστά στην πίεση του αντιπάλου και βέβαια χάσαμε πολλά σουτ». «Ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ δυνατά και εμείς δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε», παραδέχθηκε ο Ουίλσον.

Σχετικά άρθρα