«Υποχρεωτικά νίκη με την Νέα Κηφισιά»

Υποχρεωτική είναι για τον Πανελευσινιακό η νίκη επί της Νέας Κηφισιάς, στην εντός έδρας αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 (3/5) μετά την ήττα στην Δράμα, σύμφωνα με τον Γιώργο Σκαραφίγκα.
«Είχαμε την απώλεια του τραυματία Φαγέ, προφανώς και δεν μπορέσαμε να την ξεπεράσουμε», σχολίασε μετά την σημερινή ήττα ο κόουτς των «σταχυοφόρων». «Κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία, κυρίως εκεί που προσπαθούσαμε να πλησιάσουμε στο σκορ», παραδέχθηκε ο Σκαραφίγκας. «Δεν λειτουργήσαμε όπως έπρεπε, ειδικά στην άμυνα και ο ΚΑΟΔ είχε συνέχεια το προβάδισμα».
«Πλέον για μας είναι μονόδρομος η νίκη με την Κηφισιά την τελευταία αγωνιστική», τόνισε ο Καισαριανιώτης προπονητής και σημείωσε: «Υπάρχει μεγάλη πίεση, όμως υποχρεωτικά πρέπει να κερδίσουμε, αν θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία».
«Πρέπει να είμαστε πολύ μάγκες»
«Στο τελευταίο παιχνίδι με την Κηφισιά θα πρέπει να είμαστε πολύ μάγκες γιατί τα πράγματα έχουμε σκληρύνει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αράπης, ο 24χρόνος φόργουορντ του Πανελευσινιακού και εξήγησε: «Δεν δείξαμε την απαραίτητη σκληρότητα σαν ομάδα για να είμαστε σε καλύτερη θέση στη βαθμολογία. Δικαιολογίες για την σημερινή ήττα από τον ΚΑΟΔ μπορούμε να βρούμε πολλές, το θέμα είναι ότι εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Σχετικά άρθρα